14 éves nagylányomnak nagyon fáj a jobb csuklója. Nem tud tesizni, és írni is alig lassan. Mit tegyek? Hova vigyem?
Esetleg borogassátok be. Vagy már próbáltátok?
19/l
Első válaszadó vagyok:
Akkor szerintem is orvoshoz kéne vinni, hogyha tényleg semmi nem használ.
Javulást!!!:)
ha behajlítja a csuklóját, nem jön elő egy kis dudor? (Felül, vagy alul a kéztőnél, a hüvelyk ujj alatt)
Nekem is az volt (van), ami nem más mint ganglion. Kétszer kivették, de ha nem jól veszik ki mindig előjön. :/ Most nem fáj, csak néha jön elő, de tavaly a műtét előtt kb. nem tudtam használni, mert két fekvőtől egy hétig fájt.
Nézzétek meg!
nekem csak a műtét előtt volt ilyen nagy, először észre se vettem olyan pici volt! ha megnyomod picit mozog...
Ilyen ganglion nekem is van de csak akk ha sokat használom a bal kezem...jelenleg nem látszik :)Am nem is tudtam mi a neve :D
17_F
Ugyan ez volt az én kezemmel is, tavaly. Az ínhüvelyem fájt rettenetesen, de senki nem hitte el nekem a híres budapesti orvosok közül.
Anya levitt Vácra, Dr. Seress Györgyhöz, aki anno apa kezét egy -akkor- frissen legalizált beavatkozással helyretette. Úgy volt, hogy egy labdát nem tud majd megfogni a kezével... ehhez képest ír vele...
Summa summarum, én is nála voltam, tényleg ínhüvelygyuszim volt, megműtötte, és akkor kiderült (pontosabban utána, a röntgenen), hogy mindenféle bajom van még.
Igaz, hogy az első magánrendelése 8e Ft, a többi ára a kezeléstől függ, de nekem megérte, hogy egy kedves, munkájához értő (Európa-szerte elismert) orvos rendbe tegye a kezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!