Hogy lehet így elkényeztetni valakit?!
Mielőtt elolvasod, előre szólok, hogy nem különösebben foglalkozom az "effélékkel", de kíváncsi lennék a szöveg végén felmerülő kérdés válaszára.
Fb-on (:D) megláttam az üzenőfalon az egyik volt osztálytársam bejegyzését, valami ilyesmi volt: "Ma megkaptam az orr pc-m:$<3"... Ebből 2 dolgot lehet kideríteni: 1. menőnek szeretné titulálni magát (":$<3"); 2. orrpiercinget kapott... Nos róla annyit kell tudni, hogy amíg nálunk volt, addig is lehúzott gatya, óriáscipő, sz@r átlagok. Jah, és most 13 éves...
Nekem az anyám nem engedné meg a piercinget (mondjuk nem is akarok...), de annak a csajnak a legdrágább mobilok közül adatik választani, ha akarná (sztem majd fogja) befesthetné a haját, stb.! Nem azon vagyok felháborodva, hogy miket lehet neki/kap, hanem azon, hogy ennyi évesen! :@
Hogy engedheti meg ezt az anyja és/vagy az apja neki?!
AKIK CSAK AZT KÉRDEZIK VISSZA, HOGY MINEK FOGLALKOZOK EZZEL, ELŐRE MEGÍROM A VÁLASZT: MERT FELHÁBORÍT, HOGY VANNAK OLYANOK IS, AKIK ÍGY SZÓRJÁK A PÉNZT EGY KISKORÚRA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!