Hogy lehet így elkényeztetni valakit?!
Mielőtt elolvasod, előre szólok, hogy nem különösebben foglalkozom az "effélékkel", de kíváncsi lennék a szöveg végén felmerülő kérdés válaszára.
Fb-on (:D) megláttam az üzenőfalon az egyik volt osztálytársam bejegyzését, valami ilyesmi volt: "Ma megkaptam az orr pc-m:$<3"... Ebből 2 dolgot lehet kideríteni: 1. menőnek szeretné titulálni magát (":$<3"); 2. orrpiercinget kapott... Nos róla annyit kell tudni, hogy amíg nálunk volt, addig is lehúzott gatya, óriáscipő, sz@r átlagok. Jah, és most 13 éves...
Nekem az anyám nem engedné meg a piercinget (mondjuk nem is akarok...), de annak a csajnak a legdrágább mobilok közül adatik választani, ha akarná (sztem majd fogja) befesthetné a haját, stb.! Nem azon vagyok felháborodva, hogy miket lehet neki/kap, hanem azon, hogy ennyi évesen! :@
Hogy engedheti meg ezt az anyja és/vagy az apja neki?!
AKIK CSAK AZT KÉRDEZIK VISSZA, HOGY MINEK FOGLALKOZOK EZZEL, ELŐRE MEGÍROM A VÁLASZT: MERT FELHÁBORÍT, HOGY VANNAK OLYANOK IS, AKIK ÍGY SZÓRJÁK A PÉNZT EGY KISKORÚRA.
hogy lehet-úgy hogy megtehetik
most a telefonra gondoltam abban semmi rossz nincs,orr pc meg nem olyan óriási gond de tényleg inkább magaddal foglalkozz
és ez tényleg rossz de ha levan húzva a gatyája az emg átlagos ma már kinek nincs? 13 vagy szépen tanuljál
Én 15 vagyok nekem is van orr pcm meg nem olcsó a telefonom.
De nem hiszem,hogy ettől el kéne engem ítélni vagy azt gondolni,hogy a családunkba "ereszd el a hajam"-mat felfogás lenne.
Honnan tudod,hogy otthon családon belül,hogy viselkedik a szüleivel meg a szülei,hogy viselkednek vele?
Az meg,hogy <3 jelet ír ilyeneket mi is szoktunk na mindegy.
Egy bizonyos szinten megértelek,de te se utalsz túl sok jóra ha így megitélsz másokat.
Hát nem tudom.
Egyébként miért zavar?Vagy,hogy, jutott eszedbe ezen gondolkozni?
Gondolom a szüleid nem úgy neveltek fel,mint egy hercegnőt hanem mint egy átlagos (?) embert,ez a jó és a normális dolog :)
Köszi a válaszokat! :D
Utolsó válaszoló: Inkább 15 évesen legyen piercinged, mint 13 évesen... :D
És tényleg köszi a válaszokat, azt hittem, hogy keményebb válaszokat kapok. :D Viszont azt tudni kell, hogy nem egész nap ezen jár az eszem! xD
Nincs idejük törődni vele és a pénzzel kompenzálják ezt.
Ne érdekeljen.Feleslegesen idegeskedsz ezen:D
Nem idegeskedtem, csak éppen akkor, amikor kiírtam, szétvetett az ideg (nem ettől a témától), és én így adtam ki a feszültségemet... xP
De majd néhány nap múlva szerintem kitörlöm ezt a kérdést... :D
14 vagyok és festem a hajamat sötétbarnáról mogyoróbarnára.
Szerintem pl ezzel semmi gond sincs, mindenki úgy teszi tönkre a haját ahogy akarja(Én ammóniamentessel festem pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!