Mennyire van rendetlenség a szobátokban?
Teljes a rend. Viszont a konyhában most csináltam felfordulást, a vacsorával :) . Volt rendetlen korszakom 12-17 között, előtte szintén pakolós voltam.
22L
Kinek mi a rendetlenség :D Nálam nincs annyira nagy rendetlenség de sztem sokan annak gondolnák mert a dohányzóasztalon van a holnapi ruhám meg a ágyon is ruhák nem a szekrénybe...táska ledobva a földre. Ennyi asszem :)
17_F
Az én szobám borzalmas....hetente rendet teszek olyankor örülök magamnak de másnaptol minden kezdödik elöröl....leginkább a ruháim vannak szanaszét dobálva a földön egy kupacon :(
23/L
Viszonylag rend van... Azóta vigyázok jobban, mióta a párommal vagyok, mert ő nem szereti a rendetlenséget :)
20/L
Nálam rend és fegyelem van.
Minden 2.nap mikor jönnek a tiszta ruhák mennek a vasaló alá és szépen behajtva a szekrénybe a helyére.
Az asztalomon is hetente mindent áttörölök meg a tárgyakat is áttörlöm hetente-kéthetente.
3-4 naponta porszívózok és hetente-kéthetente felmosok a szobámba.
Az ablakaimat is havonta lemosom.
Soroljam?
Szeretem ha rend van körülöttem,a családom pont az ellentétem,szóval ők ha mondjuk leveszik a ruhájukat nem biztos,hogy egyből a szenyjesbekerülnek hanem a földre,a bátyámról nem is beszélve,nem tudom,hogy talál meg mindent a szobájába.
Én 14 éves vagyok(lány).bátyám 15,5.
Nekem rend van, mert mindent megtalálok, de egy kívülállónak kész káosz:D
13L
Nincs rendetlenség a szobámban. Illetve - ha lehet így fogalmazni - egy általános szétszórtság (ceruzák, könyvek, radírok, füzetek, stb. az asztalon) állandóan jelen van a szobában, de szerintem ez természetes... Különben ha nagy a rendetlenség, azt nem bírom sokáig, tehát inkább mindig elpakolom a cuccaimat, és így nem gyűlik össze a sok kacat.
13 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!