Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vajon a 'falusi élet' javított...

Vajon a 'falusi élet' javított ennyit rajta?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves és a városból, még pár hónapja kiköltöztünk egy közeli (8 km-re lévő ) kisfaluba.

És az a lényeg,hogy azóta eljön velünk sétálni minden hétvégén,elviszi a hugát is sétálni meg a játszótérre a kutyákkal is kint van játszani,most nyulakat szeretne majd meg tyúkokat!! ez a legmegdőbbentőbb dolog.

Hétvégén elmegy bevásárolni a kisboltba.

Pedig mikor megvettük a házunkat (egy putri volt szó szerint) bőgött,bömbölt,hogy ő nem akar egy paraszt lenni meg,hogy nem hiányzik neki ez az élet,kise jött megnézni a házat mikor újitottuk.

Az apja már közel volt ahoz,hogy felképelje,hogy így viselkedik. (én állítottam le,hogy hagyjon neki egy kis türelmet).

Erre mikor kész lett a ház,lefestve,új kerítés,új szoba,csoda szép fürdőszoba nagy kert ,szóval számunkra egy kis takaros álomházzá vált.

Teljesen megváltozott,mintha kicserélték volna.

A barátnőit is meghívja hozzánk ELVSZIK a hugit sétálni.

Levagyok döbbenve,ámulok és bámulok,szó szerint.

Mi lelhette ezt a lányt??Szerintetek?

Kamaszok véleményére is roppant kíváncsi vagyok.

És még valami megszeretném lepni valamivel..Ti minek örülnétek?

szobatakarítás,új ruha satöbbi.. :-)

2011. jan. 8. 21:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igazából én régen jjégkoris voltam, a lányom meg balettozik és leszoktunk járni a legközelebbi jégpályára és ott tanítok neki egy-két dolgot amire még emlékszem.De nem rossz ötlet,esetleg egy új korcsolya sem.

Köszönöm.

2011. jan. 9. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:

A jégkorcsolya nagyon jó ötlet, de szerintem beszéld meg vele. Sajnos nekem 43as lábam van, és így csak nagy férfi korik vannak, nőiek nem nagyon, de van egykettő amibe annyira bele vagyok zúgva, hogy azzal aludnék, annyira tetszik. Szerintem mondd neki, hogy arra gondoltál, vehetnétek neki egy új korit, ha szeretné, és ő választhatná ki milyet:)

[link]

[link]

[link]

Én az utolsóba vagyok szerelmes, nekem iszonyúan tetszik, de nem tudom, neki milyen stílus jön be, de rettenetesen szépeket lehet kapni, hihetetlen:)

Megint 15L

2011. jan. 9. 12:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Igazából most az a korcsolyája amit még én anno a versenyeken hordtam+ a ruháimat is megörökölte,de sokra nemmegy vele,hisz mikor csak úgy elmegyünk akkor nem veszi föl,otthon néha felvette (véletlen láttam meg),de amúgy csak van.

A kislányomat gondoltam beíratom korcslyázni,ha szeretne én nagyon szerettem,a nagyobbik lányom is nagyon szeret,de neki a balett 'jutott' vagyis ezt választotta.

A lányom stílusa,hát nagyon lányos :)

Valami rózsaszín/lilára gondoltam olyasmi mintával,mint az első képen amit linkeltél.

Tudsz esetleg egy honlapot ahonnan ilyeneket lehet rendelni?

Köszönöm,hogy írtál.

2011. jan. 9. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tetszik neki az új ház, mert gondolom nyílván jobban néz ki mint a régi :) Szerintem a telefontok jó ötlet, meg bármi ami nicis :D
2011. jan. 9. 15:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát a mostani házunk,kisebb,mint az előző.

Egyébként korcsolyát kapott.Mivel ma egyedül voltam itthon és pihenhettem így elszaladtam a barátnőmmel a sportboltba és pont volt olyan ami jó lesz.

köszönöm.

2011. jan. 9. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont kezdtem volna keresni, de látom, már sikerült:) Majd mondd, hogy tetszik-e neki:)
2011. jan. 9. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem parfüm, smink, vagy új ruhák jók.
2011. jan. 11. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Én eleinte nagyon tiltakoztam, hogy falun lakja(akkor még az volt), Bp-től lakom 15km-re. :D Budán nőttem fel, kertes házban. Anyuék váltak. Anyu vitt magával, mamához költöztünk. Én folyamatosan dühöngtem, hisztiztem, hogy utálok itt lakni, reggel képtelenség időre odaérni az iskolába(az állandó késések miatt évet is kellett ismételnem). Utána visszaköltöztem apához, Budára. Megromlott a viszonyunk 1 év után,és újra itt lakok anyánál, hát még mindig ugyanaz a véleményem, hogy kegyetlen sz.r itt lakni, unalom van, közlekedés nulla, de már beletörődtem, megszoktam ezt... :D Nemis tudom mi lenne már, ha csak 5percet kéne gyalogolni a buszmegállóba fél óra helyett. :D

17L

2011. jan. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!