Császár utáni házas élet?
Pénteken lesz 12 hete, hogy sürgősségi császárral jött világra a lányunk.
Első 6 hétben kétszer volt tejlázam, ezáltal párom sokat segített mind a gyereknél, mind a melleimnél. Ugyanis masszírozta őket, stb. Engem ez cseppet sem zavart, ő meg még élvezte is :)
6 hetes kontrollra elmentünk, ott az orvosom azt mondta, hogy minden rendben, tökéletesen alakúlt minden. Kaptam fogamzásgátlót is, amit szedhetek szoptatás alatt. (Végül nem váltottam ki)
Lányunk 6 heet betöltötte, mikor egyik evésről a másikra nem volt hajlandó elfogadni acicit, küzdöttünk 2 hétig, majd orvosi utasításra abbahagytam a szoptatást. Így fejem neki + tápszerrel kiegészítek.
7 hetesen próbáltuk meg először a házaséletet, de eléggé fájt. Feszült is voltam ez tény és izgultam, de fizikai fájdalmat is éreztem.
Olyan volt, mntha szétakarna szakadni a műtéti hegem.
Azóta tudom, hogy sokat "javult" a testem, de mégis félek az egésztől.
Sok helyen olvastam, hogy olyan, mikor elvesztem a szüzességem és, hogy sok előjáték kell hozzá ...
Valami más tanács nincs? Hogyan próbáljak ráhangolódni egy rossz élmény után?
szia, nekem nem a hegem fájt, hanem a hüvelyem...a szüzesség elvesztése kutya füle volt ahhoz képest
dokimnak mondtam, ő ajánlotta hetente kétszer Cikatridina hüvelykúpot (gyógynövényes), kb. 4 után próbáltuk meg újra, és minden simán ment, nem kellett síkosító, meg semmi, most újra babát várok, újra császár lesz, de amint elmúlik a vérzés már kezdem is, hogy az első együttlét is jó legyen.
google-ban utána tudsz olvasni ennek a kúpnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!