Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondanád az osztályfőnöködne...

Elmondanád az osztályfőnöködnek az otthoni, családi problémáidat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem.Amióta miatta azt hiszik sokan,hogy drogos vagyok,azóta szarok a fejére kb.

Nagyon nem szeretem,ha valaki beleavatkozik a dolgaimba.Ő meg olyan,hogy úgy gondolja mindenhez joga van.Én szépen felépítettem magam köré egy falat,ő meg lerombolta egy húzásával.Mindenkinek megvolt egy képe rólam,erre ő szétcseszi.Imádom.-_-"

Azóta már oké minden,de ha ránézek eszembejut,hogy miatta mennyit szégyenkeztem,és milyen sokszor aláztak meg csak is egyedül amiatt,hogy ő olyan amilyen.

14L

2011. jan. 8. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, milyen az osztályfőnök.

Az én osztályfőnököm például tudott rólam elég intim dolgokat (17 éves koromtól pánikrohamaim voltak/vannak) és ez nagyon megkönnyítette a dolgaimat, mert tudtam, ha rosszul leszek, ő ott van és segít, ezért biztonságban éreztem magam.

Most persze, lehet kérdezni, hogy mi köze egy ofőnek pl. a családi ügyekhez, de szerintem csak a saját dolgait könnyíti meg valaki, ha a pedagógus képben van vele kapcsolatban.

De mint írtam, ez sokban függ attól, hogy milyen az a pedagógus.

L/23

2011. jan. 8. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem.... semmi köze hozzá,amúgy is egy paraszt és nálunk nincsenek családi problámék :) az egészségügyem meg csak a családra tartozik
2011. jan. 9. 08:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy megbeszéltem vele. Elintézte, hogy ingyen járhassak pszichológushoz, ami sokat segített, úgyhogy nem bántam meg, hogy beszéltem vele.
2011. jan. 9. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen viszonyban vagyok az osztályfőnökkel. :)

13L

2011. jan. 9. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert azofőm egy k.csög. (szakközépbe járok). -.-"

18L

2011. jan. 15. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!