Elmondanád az osztályfőnöködnek az otthoni, családi problémáidat?
Hát nem.Amióta miatta azt hiszik sokan,hogy drogos vagyok,azóta szarok a fejére kb.
Nagyon nem szeretem,ha valaki beleavatkozik a dolgaimba.Ő meg olyan,hogy úgy gondolja mindenhez joga van.Én szépen felépítettem magam köré egy falat,ő meg lerombolta egy húzásával.Mindenkinek megvolt egy képe rólam,erre ő szétcseszi.Imádom.-_-"
Azóta már oké minden,de ha ránézek eszembejut,hogy miatta mennyit szégyenkeztem,és milyen sokszor aláztak meg csak is egyedül amiatt,hogy ő olyan amilyen.
14L
Ez attól függ, milyen az osztályfőnök.
Az én osztályfőnököm például tudott rólam elég intim dolgokat (17 éves koromtól pánikrohamaim voltak/vannak) és ez nagyon megkönnyítette a dolgaimat, mert tudtam, ha rosszul leszek, ő ott van és segít, ezért biztonságban éreztem magam.
Most persze, lehet kérdezni, hogy mi köze egy ofőnek pl. a családi ügyekhez, de szerintem csak a saját dolgait könnyíti meg valaki, ha a pedagógus képben van vele kapcsolatban.
De mint írtam, ez sokban függ attól, hogy milyen az a pedagógus.
L/23
Attól függ milyen viszonyban vagyok az osztályfőnökkel. :)
13L
Nem, mert azofőm egy k.csög. (szakközépbe járok). -.-"
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!