Lányok! Melyik alkalmazásokat használjátok facebookon?
Figyelt kérdés
Azért a kamaszok témakörbe tettem a kérdést, mert tinilányokat szeretném kérdezni!
Amúgy konkrétan játékokra gondolok. Én az It Girl!-lel és a Petville-lel játszok. Az ilyesmi fajta játékokat szeretem inkább [ugye mind2 [de főleg az it girl] elég lányos játék].
Aki nem játszik semmivel face-n, az légyszi inkább ne írjon!
És főként lányok válaszára vagyok kíváncsi, de persze fiúk is írhatnak!
Ti mikkel játszatok?
2011. jan. 7. 21:29
11/14 anonim válasza:
It Girl ,petvill,cityvill meg a farmos.. nagyából ennyi. :O :)
12/14 A kérdező kommentje:
Oké :) Írd meg priviben a nevedet, felveszlek ismerősnek, aztán meg szomszédnak. Ok?
Ja, esetleg akinek It Girl-ben vagy Petville-ben szüksége van egy szomszédra, az is írhat privit :)
2011. jan. 8. 20:55
13/14 anonim válasza:
Cityville,Mall world és Fashion world.
13/L
14/14 anonim válasza:
Eleinte Petville, utána FrontierVille, aztán CityVille de már csak a FrountierVillet használom,és az osztályomban is elterjedt mi nagyon "menők vagyunk" mert Farmeramán is meg itt is online parasztkodunk :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!