Miért ilyen? Nagyon kivagyok tőle :' ( Mindig ilyen lesz szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már alakult valami... Elhívott korizni, de nem tudtam menni. Azóta ráírtam már facebookon de vissza se írt:( Azt mondta szeret, de most nem is ír vissza semmire, a telefonját meg elvette tőle az apja, én meg 300 kilométerre vagyok otthontól a nagymamámnál... Megőrülök, nem tudok mosolyogni:'( Mindig ilyen lesz szerelmesnek lenni?2011. jan. 7. 13:12
1/3 anonim válasza:
Szerelmes vagy és hiányzik a srác...Velem is így van:'( Csak nekem nem tudja a srác hogy létezek,csak látásból ismerjük egymást:(((
2/3 anonim válasza:
1.vagyok..És igen mindig ilyen szerelmesnek lenni:/
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem mindig ilyen szerelmesnek lenni, csak egy kapcsolat elején, vagy amikor még bizonytalan minden, hogy lesz-e belőle valami, de Neked irtóra tetszik az illető...
5 éve vagyok együtt a férjemmel, és még mindig szerelmes vagyok, sőt, egyre jobban, de ez már más. :o)
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!