Hogyan legyek szívósabb?
magyarország egyik legnehezebb gimijébe járok és rengeteg kell tanulni.minden nap 3 körül végzek,rohanok haza,kezdhetek tanulni másnapra,jó esetbe végzek 8-kor és így zuhanok be minden este az ágyba.szoktam járni a barátaimmal szórakózni,de ezekből sem tudok feltöltődni.nagyon sokat tanulok és sokszor mégsem úgy sikerülnek a dogáim ahogyan szeretném,emiatt elkeseredek és méginkább nem megy.ráadásul most még a nyelvizsgára is készölnöm kell:-( a szüleim mellettem állnak,de úgyérzem gyenge vagyok
namind1 köszönöm a segítséget
16/L
csak kitartás!!Mindig gondolj arra,hogy majd utána mennyi jó dolog lesz! Vagy arra,ha most,csak most belehúzol késöbb annál jobb lesz :).
Éniis melletted vagyok.:) bár én ma csak 2 órát tanultam :)
Hát nehéz dolog ez.
Mikor van időd próbálj meg a legjobban ellazítani és csak jóra gondolni.
Elhiszem,hogy nehéz én is nehéz gimnáziumba jártam,de akkor belehúztam és most a továbbtanulásnál hatalmas segítséget nyújt az akkori "szenvedés".
Most mehetek este a többiekkel szórakozni,mert sokkal könnyebben tanulok.
Hajrá ha eddig ment akkor mostmár menni fog.
Kitartás buli hejett fussál 5km-t minden nap hétvégén aludj kint sátorba napi 50 fekvőtámasz 200 felülés a nyelvizsgát már előbb le kellet volna teni és 1-2 -re megerősödszja hideg vizben zuhanyozz
Tomasuki Makerenko admirális 2es kiképzőosztag 57/V=vénember
16:45-nek:
Köszönöm ezredes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!