Milyen legyek az új sulimban?
eddig nem nagyon voltam felkapott ember,kevés barátom van most is! de megyek új suliba!hogy viselkedjem hogy jó benyomást tegyek a többiekre?mert nem a külsőmmel fogom meg az embereket az biztos,valamit fel kell mutatnom,mert nem vagyok szőke és karcsú szóval...
tehát sokat mosolyogjak meg beszélgessek!más ötlet is lenne még ezeken kívül?régen is csak az volt hogy odaadtam a leckét ezért barátkoztak velem,viszont én nem ezzel szeretnék bevágódni
köszi a válaszokat
magadat add, mert hosszútávon sehova nem fog vezetni, ha másnak mutatod magad.
az lesz az igazi barátod, aki szeretni fog önmagadért,
a többiekkel meg ne foglalkozz:)
legyél nyitott mindenképp és ismerkedj!:)
Menj oda nyugodtan mindenkihez, mutatkozz be nekik, ha valami program van ahol sokan lesznek mindenképp menj el, figyelj h ne észrevétlen próbálj maradni, hanem nyugodtan szólj hozzá mindenhez szünetben és rán is, maradj benn a suliban délután egy kicsit és beszélgess az ott lévőkkel
Nem kell megváltoztatni magadat, de ha idegesített az a kép ami az előző sulidban kialakult rólad tegyél róla h most másmilyennek lássanak.Am nem baj ha odaadot a házid a többieknek néha hasznos ha van olyan ember az osztályban aki képben van egy kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!