Nagyon furcsák az alvási szokásai. Ebből hosszú távon lehet baj?
A lányom 14éves, és sokszor elég furcsa. Sokszor van, hogy fennmarad egészéjjel akár suliidőbe is, mert aztmondja hogy sokkal könyebb éjjel rajzolnia, mert nyugalom van meg iylenkor gyakorol a felvételire is, mert aztmondja, hogy sokkal gyorsabban tud gondolkodni. Elvileg ma hajnalba 48pontosra írt meg egy matekfelvételi feladatsort 23perc alatt. De most komolyan aggódom. Csütörtökön nem aludt éjjel, és aztmondta hogy csak péntek hajnali 5kor feküdt le. Aztán 7kor kiugrott az ágyból. Utánna este féltízkor elment a barátnőjéhez szilveszterezni ahol egész éjjel fenn voltak. Másnap 9re esett haza(szerintem kicsit másnapos is volt..modnta is, hogy forraltboroztak meg kicsit pezsgőztek, de csak mértékkel). Aztán félkilenctől este negyedhétig aludt. Utánna szombat éjjel megint fennvolt, és még most se álmos. Tanul, közbe 6óránként algopirynt és B6 vitamint vesz be, mert fejfájása és hányingere van. Felváltva issza a capuchinot és a citromfűteát, mert aztmondja hogy egyszer nagyon bepörög és bestresszel, ideges lesz, szorong és akkor a citromfű tea nyugtatja meg. Utánna pár órára iszik egy capuchinot.
Máskor is csinálja ezt... Ami még nagyon furcsa az az, hogy ha alszik akkrois zenét hallgat füllhalgatójával. Megkérdeztem tőle, hogy ez neki mért jó erre azt a választ kaptam, hogy ilyenkor oylan mintha repülne, és egy teljesen másik világba lenne, és rengeteg valóságos álomképe van iylenkor amiket imád. Aggódom miatta... októberben volt egy nagyon ijesztő eset vele. Ültem a nappaliba, mikor köhögést halottam a szobájából. Berohantam, és ott térdelt a földön szinte fuldokolt a sírástól. Egyből felrángattam, és akkor vettem észre, hogy bepisilt. Kikérdeztem, hogy mitörtént, mért sírt.. ő erre aztmondta, hogy nembírja a nyomást a fejébe, és a szorongást.. azt hittem, hogy csak a felvételi miatt van.. de mostanába kezdtem rájönni, hogy lehet nem csak a felvételi miatt szorong. Ő azt mondta nekem, hogy nemtudja ő se mért van, de nem szűnik meg és folyton bűntudata van valami miatt. Nagyon komoly lehet a dolog? Vagy ilyenek előfordulhatnak az ő korában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!