Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktatok gondolkozni ilyeneke...

Szoktatok gondolkozni ilyeneken, hogy: mi leszek, ha nagy leszek? , hol fogok lakni? , milyen férjem/feleségem lesz? , hány gyerekem (ha lesz egyátalán)? , mi lesz a nevük? , stb. Ha van kedvetek leírhatjátok!

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 11:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kérdést, hátha valaki meggondolta magát; de örülnék, ha "újak" is írnának...(:
2011. febr. 23. 18:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Remélem nem gond, hogy bemásolom a válaszomat egy másik kérdésből, nincs kedvem leírni újra :)

- Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?

Most vagyok tizedikes egy egészségügyi iskolában, de minden vágyam az, hogy középiskolai tanár lehessek. Magyar-történelem szakra gondoltam, de érdekel az angol is, majd még meglátjuk. Az eü. csak úgymond 2. foglalkozásként van jelen, ezzel nem igazán szeretnék foglalkozni. Ha mégis ez jönne össze, akkor semmiképpen sem áépoló, mentős, orvos. Esetleg a pszichológusi pálya érdekelne.

Szeretnék egyetemet végezni.

- Milyen házban - és hol fogsz élni?

Miskolci vagyok, maradnék is itt. Semmi pénzért nem költöznék kisebb városba, faluba. Kertes házban szeretnék lakni, Miskolc kertvárosi övezetében.

- Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked

lesz, és mi lesz a nevük? )

Természetesen én is szeretnék egy párt magamnak, de nekem nem fontos az, hogy fárjem legyen. Persze ha megkéri a kezem, nem mondok neki nemet, de nekem ez nem mérvadó.

Ha lesz esküvőm, akkor mindenképpen szolid lesz, barátokkal és a szűk családdal. Csak semmi hűhó. Zeneként metált szeretnék, persze erre az alkalomra szép, lírai dallamú számokat választanék, a zúzás maradhat későbbre :D

Ruha szintén visszafogott.

Gyereket egyáltalán nem szeretnék.

- Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? ( pl.: űrhajós lenni, stb. stb. )

Ilyen nincs, vagy csak még nem vagyok tudatában :P

- És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?

Minimum 3 nyelven szeretnék beszélni, a magyart nem számolva. Terveim között van a finn és az olasz, ugye az angolt már tanulom.

Hogy mi sikerül ebből emgvalósítani, azt majd még meglátjuk, de remélem a legjobbakat.

16/l

2011. febr. 23. 20:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

> mi leszek, ha nagy leszek?

Még nem tudom pontosan, valami számítógépes ember.

Mondjuk rendszergazda, vagy ilyesmi.

> hol fogok lakni?

Fogalmam sincs, remélhetőleg nem itt, ahol most.

> milyen férjem/feleségem lesz?

Az se biztos, hogy lesz.

> hány gyerekem (ha lesz egyátalán)?

Gyerekem az viszont biztos hogy nem lesz.

(nem akarom továbbadni a genetikai betegségemet)

16F

2011. febr. 23. 23:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam gondolkozni ilyeneken. Én még 18 évesen is megmaradtam "kisgyereknek", nem felejtettem el gyerekkorom leghőbb vágyait.

Mi leszek, ha nagy leszek?

Kutyakiképző. Már 2-3 évesen eldöntöttem és azóta is kitart ez az álmom.

Emellett szeretnék vegyészmérnök lenni, szeretek kisérletezni, problémákat megoldani.

Hol fogok lakni?

Egy gyönyörű falusi házban, ahol min.1000-1500 m2-es udvar van. Az udvarban lesz egy hely, ahva a barátokkal ki lehet ülni beszélgetni. Lesz egy kosárpalánk és egy focikapu az udvaron.

Bent lesz egy nagy nappali biliárdasztallal. A konyha jól felszerelt és nagy lesz, mert szeretek sütni-főzni. A fürdőben sarokkád és szauna lesz.

A férjem a jelenlegi párom lesz. Kedves, romantikus, szeret kirándulni, szereti a gyerekeket és ami még nagyon fontos benne, hogy nem féltékeny az állataimra(van egy lovam és egy kutyám).

Hány gyerekem lesz? Mi lesz a nevük?

Nagy családot akarok, min. 3 gyerekkel. Legyen egy fiú és egy lány, a többi mindegy. Ha lány lesz Virág, Fanni, Anna, Kata, Noémi nevek jöhetnek szóba. Ha fiú akkor, Marcell, Ákos, Levente, Balázs, Botond nevek tetszenek.

Szeretnék nyitni egy menhelyet kutyák részére, ahol minden kidobott, gazdátlan kutya szeretetett kap. A menhelyről csak szerető gazdik fogadhatnának örökbe kutyát és ez ellenőrizve lenne.

Szeretnék lovakkal is foglalkozni, hobbi szinten lovagolni, esetleg gyerekeket oktatni.

Remmélem az álmaim nagy része megvalósul.

16/L

2011. febr. 24. 15:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, elírtam természetesen 18/L akart lenni a végén.
2011. febr. 24. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!