Szoktatok gondolkozni ilyeneken, hogy: mi leszek, ha nagy leszek? , hol fogok lakni? , milyen férjem/feleségem lesz? , hány gyerekem (ha lesz egyátalán)? , mi lesz a nevük? , stb. Ha van kedvetek leírhatjátok!
Sokat gondolkoztam ezen...
Én orvosnak készülök, ami igaz bonyolult, de jól megfizetett szakma. Orvosokra mindig szükség lesz, éppen ezért ha sikerül elérnem ezt az álmom, anyagi gondjaim nem igen lesznek..Így ha ez megvan, szeretnék egy jó férjet :)
Sokat álmodoztam arról régen, hogy milyen esküvőt szeretnék majd.. De valahogy a "férjemet" sosem képzeltem oda.. Nincs férfi ideálom, maximum annyi, hogy barna szem, barna haja legyen. :) Hogyha megvan a pasi is, jöhet a családi ház. Én egy gazdagabb környékre szeretnék költözni, és a modern házat szeretnék. Ne legyen túl nagy, de a családon belül legyen magánélete mindenkinek...tehát se túl kicsi, se palota méretű ne legyen.:)
A legjobb az lenne, ha ikreim születnének majd, mindegy hogy fiú-fiú,lány-lány,lány-fiú párosítás, csak egészségesek legyenek majd. :)
Én személy szerint nem szeretem a kicsi, rágcsáló méretű kutyákat, egy nagy német dog az ideális. :D Amit lehet dögönyözni, és játszani vele. Most magyar vizslám van, de lassan már a vizsla méretű kutyákat is kinövöm. :P
A kocsi mindenképpen Volkswagen Bogár lesz. Ha meglátok egyet, sikító roham jön rám. :D
Azt hiszem ennyi. Hogy ha mindennek a felét sikerül megvalósítanom, akkor is én leszek a világon a legboldogabb. :) 13L
Abba a félévvel ezelőtti kérdésbe én is leírtam sok mindent. Azóta nem is változtak az elképzeléseim, de azért leírom neked is :)
Kb 4 éves korom óta az az álmom, hogy gyerekorvos legyek. Kiskoromban mindig orvoshoz akartam járkálni, hogy nézegessem a műszereket xD. Aztán olyan 8-9 éves korom körül eldöntöttem, hogy énekesnő akarok lenni, esetleg orvos. Nos, még mindig tartom magam ezekhez a régi álmokhoz, és az énekesnői pálya egyre jobban érdekel. Tudom, hogy kicsi rá az esély, meg nagyokat álmodok, de nagyon sokszor szerepelek, meg hívogatnak ide-oda énekelni, dicsérgetnek, meg azt mondják menjek el a Megasztárba [olyan is volt már, aki kijelentette, hogy majd Ő benevez engem xD], és ezek is nagyon erősítenek engem, és csak még jobban akarom mindig!
Persze gyerekorvos is szeretnék lenni, az lenne a legjobb, ha egyszerre lehetnék mind a kettő. De ezeken kívül még tetszik egy-két munka, úgyhogy nem tudom mi legyen, de majd még az idő eldönti.
Innen egyszer szeretnék elmenni. Bár nagyon szeretem ezt a várost, ahol élek, meg a házunkat is, mert nagyon nagy, főleg egy 3 tagú családnak :D , csak az a baj, hogy itt nincs sok lehetőség, kicsi a fizetés, nincs sok szórakozóhely, vásárlóközpont, stb... Ezért mindenképpen nagyvárosban szeretnék élni, egy másik országban, eddig 4 kiszemeltem van [Németország-Stuttgart vagy Berlin, Ausztria-Bécs, USA-LA [malibu] vagy NY [manhattan], Ausztrália-Melbourne vagy Sydney], nagyon jó lenne, ha a közelben lenne, ezért ezek közül Ausztria és Németország a legesélyesebb, főleg, hogy ott az orvosok jól keresnek [na, persze híresedési szempontból az USA lenne a legjobb, vagy esetleg itthon maradni].
Nagy és modern házat szeretnék, sok szobával, legalább 2 fürdőszobával, és nagy kerttel, mert imádom az állatokat, jelenleg is sok kutyám és macskám van, és szeretném ha ez később is így lenne. De persze nagy házam nem lehet rögtön, egyetem után, mikor még el sem kezdtem dolgozni, így eleinte megtenné egy 2-3 szobás modern lakás, ahol lenne 1-2 cicám. :)
Jóképű, vicces, és jó munkával rendelkező férjet szeretnék, akivel sohasem fogunk elválni, és aki nagyon szeret engem, és a gyerekeket is, aki nem túl szigorú, de azért rendet tud tenni a gyerekek közt, és szeretném ha gyereknevelésben mindenben egyeznénk, és ha sok közös érdeklődési pontunk lenne.
2 vagy 3 gyereket szeretnék, de semmiképpen sem 1et, mert én egyke vagyok, és nagyon vágyok egy testvérre, és inkább veszekedjenek majd néha-néha, minthogy kisgyerekként rengeteget unatkozzanak [mint én, aki 5 évig egy 2szobás panelben élt, és az apját nem látta túl sokat]. Mindegy lenne a nemük, lényeg, hogy legyen egy lányom is, mert nagyon szeretném, ha velem beszélné meg a csajos problémáit, én segítenék neki fiúzás terén, vásárolgatnánk, és csajos estéket tartanánk. A barátnője szeretnék lenni, aki egyben az anyukája is. És szeretném, ha sosem félne valamit megkérdezni tőlem, és ha tudná is, hogy hozzám bármikor fordulhat, ha tanácsot szeretne, vagy valamit megbeszélni. Gondolom, az apukák is ugyanígy vannak a fiúk esetén. :D
A nevekbe úgyis lesz beleszólása a férjemnek is, de az összes gyerekemnek 2 nevet szeretnék, az egyiket én dönteném el, a másikat pedig a férjem, de úgy, hogy azért a egyikünk által kiválasztott név tetsszen a másikunknak is. Amik nekem tetszenek: Lány: Viktória, Lilla, Emma, Jázmin, Ninetta, Neszta, Eszter, Johanna, Diána, Szintia, Norina, Noretta, Virág, Flóra, Fruzsina, Liána, Adrienn, Lilien, Leila, Adél, Dorina [jó sok van, mi? xD]
Fiú: Dávid, Bálint, Bence, Balázs, Dániel, Dominik
Ha 2 gyerekem lenne, akkor szeretném, ha kicsi lenne köztük a korkülönbség, 2-3 év, ha 3 akkor szeretném ha 2 között kis körkülönbség lenne [2-3 év], a 2gyerek és a 3. között pedig nagy [8-12 év], de amúgy ez lényegtelen :D
Mást nem nagyon tudok írni :)
13,5/L
1) Mi leszek, ha nagy leszek?
Háát, először is felnőtt... Viccet félretéve már egész kicsi - 4, 5 éves - koromtól folyamatosan változnak az elképzelésem a leendő munkahelyem felől. Legelőször bohóc, aztán gyerekorvos, ezenkívül tévébemondó, újságíró, tanár, gyógyszerész, színész, vegyész is szerettem volna lenni. Most csak színészként, esetleg tévébemondóként, riporterként tudnám elképzelni magamat.
2) Hol fogok lanki?
Ez is gyakran változik... Van, amikor mediterrán stílusú házat szeretnék, egy Ausztrál kisvárosban ( [link] ), és van, amikor egy erdőben szeretnék élni, egy fára épített házban ( [link] ).
3) Milyen férjem lesz?
Szeretném, ha idősebb lenne nálam (maximum 20 évvel, de inkább 5-8 évvel), magas, barna vagy szőke hajú, barna vagy kék szemű, sportos, jóképű, udvarias, tisztelettudó, családcentrikus, vicces, társaságkedvelő, türelmes, ápolt, tiszta, művészeteket (színház, opera, mozi) kedvelő, megértő, jó apa legyen.
4) Hány gyerekem (ha lesz egyátalán)?
Úgy gondolom, hogy ezt most még nem tudnám megmondani, de... talán egy, kettő vagy négy. (Szeretném, ha ikrek (is) lennének.)
Kedvenc neveim: Janka, Lola, Berta, Rozália, Róza, Ajnácska, Honóra, Hanna, Adlheid, Henriett(a), Emma, Lili(en), Anna, Gréta, Kinga, Kitti, Lili, Luca, Nóra, Réka, Rita, Adél, Aliz, Bella, Blanka, Eliz, Emma, Hanga, Hanka, Hedvig, Jázmin, Kincső, Klára, Léna, Rozi, Tekla, Vanda, Zselyke, Beatrix, Bernadett, Dorottya, Abigél, Eliza, Júlia, Kamilla, Tamara, Liliána, Odília, Berill, Benigna, Marietta.
Félix, Flórián, Iván, Olivér, Bálint, Dávid, Levente, Dániel, Mátyás, Sámuel, Sebestyén, Márk, Ádám, Ákos, Alex, Balázs, Bence, Erik, Gergely, Marcell, Martin, Márton, Viktor, Artúr, Csongor, Koppány, Lehel, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Móric, Rudolf, Simon, Vilmos, Zénó, Bercel, Xavér.
Szoktam:D
Rengeteg elképzelés volt idáig,de a l"legstrapabíróbb" talán ez volt:)
Színész/Rendező szeretnék lenni.[Furcsa,de gondoltam már foci edzőre is,de rájöttem,hogy nőként szinte esélyem sincs rá:) pedig nagyon szeretem a focit és sokak szerint értek is hozzá,na mindegy...:)]Régebben érdekelt az orvos fogalalkozás is,de nagyon sokat kell tanulni én meg nem nagyon vagyok ilyen kitartó,szóval maradok ennél.
Lényegében nekem teljesen mindegy,hogy hol lakok majd,csak ne itt Magyarországon.13év alatt sikerült megutálnom.Lehet támadni,hogy milyen magyar vagyok,de én akkor sem szeretem és erre megvannak az okaim.Konkrét helyek ahol szívesen élnék: Amerika[azon belül New York,Los Angeles,Las Vegas,Florida Állam],Spanyolország,Portugália,Németország,Anglia,Olaszország esetleg Görögország. USA,Spanyolország és Portugália a kedvenceim,legszívesebben ott laknék,de a többi is jöhet.;)
Férj...Elég spontán ember vagyok.Nem szeretnék tervezgetni végülis aki a férjem lesz csak olyan lesz aki tetszik és akit szeretek,hiszen férjhez megyek hozzá:D
Gyerekek:
Hát 3gyereket tervezek.Nemük mindegy,de legalább 1 fiú és 1 lány legyen.:)
Nevekbe nem megyek bele,mert kb évente változnak a kedvenc neveim:D
Mint mondtam nekem mindegy,hogy hol élek,de mindenképp nagyvárosban szeretnék.Valahogy nem bírom a nyugalmat,kivéve ha nem érzem jól magamat[pl. beteg vagyok].Szóval a felsorolt országok fővárosában, egy szép nagyobb lakásban vagy házban szeretnék élni:)
Házasságot meg nem nagyon tervezem.Tudni fogom,ha arra kerül a sor,hogy jól döntök avagy sem:)
Hát ez a legkitartóbb tervem és úgytűnik lesz is esélyem arra,hogy egy részét legalább megvalósítsam[külföldön élést,vannak kinnt rokonok:)]a munkán meg nekem kell dolgoznom.
13/L
Hát én a médiába szeretnék elhelyezkedni,vagyis nem is nagyon ott hanem tv-be mint szerkesztő,vagy műsorvezető.Magyarországon szeretnék lakni,azon belül nem tudom hol,majd eldől:) Hogy milyen férjem lesz..hát azt nem tudom,de olyat szeretnék aki szereti a gyerekeket:D 2 gyerekem lesz.1 fiú,egy lány.A fiú lesz nagyobb pár évvel,és Máténak fogják hívni:D A lányt nem tudom:D
20-25évesen szeretnék szülni:)
13/L
Lelkész leszek.
Nem magyarországon.
Rendes, szerető feleségem lessz.
4 minimum.
Nem magyar nevük lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!