Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a 13-14-15 éves...

Miért ilyen a 13-14-15 éves lányok 98%-a?

Figyelt kérdés
Lépten gyomon azt látni, az utcán, a neten, hogy szinte nyilvánosan árulják magukat a lányok. Olyan ruhákba és olyan kinézettel mennek utcára mint egy tapasztalt örömlány. A körösségi oldalakon melltartós vagy akár anélküli képeket raktak föl maguról és akkora beképzelt nagyképűek, hogy nemigaz. Jól, oké aláírom fiatal, ismerkedjen mert most kezdi az életet, de könyörgöm azért túlzás amit csinálnak. Lehet, hogy nekem nem normális a gondolkodásom 15 éves létemre de nem készülök apácának, én is 9-10re járok haza este és én akkor miért nem vagyok ilyen? Miért nem kefélt körbe fél Budapest? Még nem voltam még sohase részeg? Csak nekem furcsa ez? Vagy csak kevés olyan gyerek születik akinek nem csak akkora melle lesz mint egy ház, hanem némi agya is lesz?
2010. dec. 29. 23:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
34%

A maradék 2%-ba tartozok.Soha,soha nem csinálnék ilyet,mint a mai...fiatalok.

Ennyi.

2010. dec. 30. 15:28
 32/39 anonim ***** válasza:
Mertt nem gondolnak bele, mi történik, ha megcsinálják.
2010. dec. 30. 15:44
 33/39 anonim ***** válasza:
Most elmondom a véleményemet.Az egyik válaszoló a 13.században él,mig a másik kis tinédzser osztja az észt az életről,miközben sza*t sem tud.Ha netán valaki válaszol,minősíti a másik válaszát,akkor annak azonnal feláll a hátán a szőr,ellentmond magának,vagy megpróbálja kompenzálni a saját hülyeségét.Ez erről aszól az életben is,meg persze vannak az említettek,a primitív,ostoba ri*ancok,akik még büszkék is arra az elcseszett agyukra.A kérdező meg ki is emelte hogy eljár otthonról jól érzi magát egy bizonyos mértékig.Csak az emberek nem fogják fel mi az a mértékletesség,mert általában a két véglet viszi a prímet.Erről ennyit.Egyébként tényleg nem értem miért zavar.Ha neked megvan a megszokott kis baráti köröd,ne érdekeljen más,max. akkor zavarhatna,ha a barátaid,ismerőseid is ilyenek lennének,és idegesítené őket hogy te nem vagy ilyen.
2010. dec. 30. 16:02
 34/39 anonim válasza:
100%
98%? ez hülyeség. sokkal több normális lányt ismerek, mint pics.át. ok, hogy itt elmondják neked, hogy jaaaj, de rendes lány stbstb. de nem tűnsz ki a tömegből. millió normális lány szaladgál körülötted, csak meg kéne látnod őket! és ne legyél már féltékeny a kis ribikre, inkább ne vegyél róluk tudomást, és kész. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja, kislány. Na csőőőőő.
2010. dec. 30. 16:17
 35/39 anonim ***** válasza:
98%? Én elég sok lányt ismerek, és közülük kb a 1%-a ilyen, amilyet írtál, de még rajtuk sem ment át fél Budapest,
2010. dec. 30. 19:11
 36/39 anonim válasza:
Milyen 98? max 30 miért kell általánosítani ne a net alapján ítélj.
2010. dec. 30. 19:39
 37/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is 15 vagyok, nem iszom/cigizem/drogozom, nem járok bulikba és még fiúm se volt. Ez vagyok én. Van, aki szintén 15 éves, iszik, cigizik, kipróbálta már a füvet és le is feküdt a barátjával. De ehhez senkinek semmi köze! Az ő dolga, magánügy. Ha valaki kihívó, szexi ruhákban érzi jól magát, akkor azt viselje. Senkinek semmi joga leszólni a másikat. Senki sem tökéletes. (Hogy is volt a szálkával és a gerendával?)

Mit szeretnél? Megnyugtatást, hogy „jól van, kisszívem, te csinálod jól”? Hát, akkor, jól van, te csinálod jól. Illetve csinálnád, ha közben nem egrecíroznál másokat. Neked így jó, neki meg úgy. Nekem is szimpatikusabb egy olyan lány, mint Te, mint egy enyhén pityókás particica. De ez az ő élete, az ő döntése. Majd az anyja megneveli, addig meg hadd tomboljon. (A mellbőség pedig nem függ össze az értelmi képességgel.)

További szép napot!

Illetve még annyi, hogy ezt abszolút nem sértésnek szántam, szerintem is Te csinálod jól, de akkor sem kéne ennyire általánosítani.

2010. dec. 30. 20:34
 38/39 anonim ***** válasza:
14F nek van igaza.
2010. dec. 31. 08:51
 39/39 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, szakmámból adódóan- gyerekekkel foglalkozó- vérzik a szívem, hogy mennek a süllyesztőbe. Én fiatalom is inkább arra törekedtem, minél jobban különbözzek tőlük, mai napig nem festem magam, és így érzem magam jól. Furamód a korombeliek vagy szinglik, és sírnak a közösségi portálokon, hogy nem kellenek senkinek, vagy "hirtelen" férjez kellett menniük, és sírnak a gyerek mellett, hogy bulizni lenne jó. Azt mondták, én majd egyedül maradok az ósdiságommal, és végül én mentem férjhez minden kényszer nélkül, a férjem megbecsül, és élem a csendes életem. Ők pedig mára kiégtek. A mai tinik is rájönnek 10-15 év múlva, hogy megérte volna tisztességesnek lenni.
2011. jan. 4. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!