Miért ilyen a 13-14-15 éves lányok 98%-a?
A maradék 2%-ba tartozok.Soha,soha nem csinálnék ilyet,mint a mai...fiatalok.
Ennyi.
Kedves Kérdező!
Én is 15 vagyok, nem iszom/cigizem/drogozom, nem járok bulikba és még fiúm se volt. Ez vagyok én. Van, aki szintén 15 éves, iszik, cigizik, kipróbálta már a füvet és le is feküdt a barátjával. De ehhez senkinek semmi köze! Az ő dolga, magánügy. Ha valaki kihívó, szexi ruhákban érzi jól magát, akkor azt viselje. Senkinek semmi joga leszólni a másikat. Senki sem tökéletes. (Hogy is volt a szálkával és a gerendával?)
Mit szeretnél? Megnyugtatást, hogy „jól van, kisszívem, te csinálod jól”? Hát, akkor, jól van, te csinálod jól. Illetve csinálnád, ha közben nem egrecíroznál másokat. Neked így jó, neki meg úgy. Nekem is szimpatikusabb egy olyan lány, mint Te, mint egy enyhén pityókás particica. De ez az ő élete, az ő döntése. Majd az anyja megneveli, addig meg hadd tomboljon. (A mellbőség pedig nem függ össze az értelmi képességgel.)
További szép napot!
Illetve még annyi, hogy ezt abszolút nem sértésnek szántam, szerintem is Te csinálod jól, de akkor sem kéne ennyire általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!