12-13 éves lányok van egy kérdésem?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet észrevenni ha egy lánynak tetszem?2011. jún. 18. 19:20
1/22 anonim válasza:
Amikor beszélsz vele, akkor zavarba jön, nem nagyon néz a szemedbe, elpirul, dadog stb. :)
14 éves lány voltam, ha nem baj
2/22 A kérdező kommentje:
nem gond
2011. jún. 18. 19:28
3/22 anonim válasza:
Hát amikor nekem tetszik valaki ,és épp beszélgetek vele .Akkor ránézek,mosolygok,és felhuzom a szemöldököm ha olyan a téma:D
Vagy ráirok tök értelmetlen téma kapcsán.
Órán téged néz stb ;)
4/22 anonim válasza:
Huh..nekem,ha tetszik valaki,akkor sokat nézem,keresem a társaságát,mosolygok rá,a szemébe nézek,próbálok sokat vele lenni,minden témáról beszélni vele,de nem feltétlen pirulnak el a csajok.De,ez tőled is és a lánytól is függ,lehet,hogy te úgy veszed észre,hogy tetszel neki,a haverod szerint meg nem,tehát érted. Ebben a témában tudok segíteni,szóval ha van valami írj egy e-mailt. Asszem kiírja az oldal.
5/22 anonim válasza:
Előző vagyok,12 lány voltam. =)
6/22 anonim válasza:
Keresi a társaságod, dumál veled, Facebook-on vagy indokolatlanul, vagy nagyon hülye (pl. mit adjon enni az aranyhalának) indokkal ír rád. Szemedbe néz, stb...De ha gondolod szívesen segítek:)
13L
7/22 anonim válasza:
Csavargatja a haját miközben hozzád beszél, vagy rád néz, és amit a többiek írtak.
13/L
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2011. jún. 18. 20:42
9/22 anonim válasza:
Én akkor keresem a társaságát VÉLETLEN mindig ott vagyok ahol ő,Ráírok msn-en,facebookon.
10/22 anonim válasza:
Rád ír, keresi a társaságod, barátnői összesúgnak a hátad mögött, zavarban van, mosolyog, kétértelmű megjegyzéseket tesz, picit játssza magát előtted/haverjaid előtt, próbálja felhívni magára a figyelmedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!