Mindig direkt a házuk előtt biciklizek [pedig ha másfelé mennék, rövidebb lenne :D] ; folyton figyelem ; ha ott van a közelben, akkor próbálok én lenni a középpontban.:D Csavargatom a hajam, ha vele beszélek ; Ha ott van a közelben, akkor rápillantok, de nem nézek a szemébe ; Ha valamit mond, akkor próbálok a lehető legnormálisabban válaszolni, gondolkozok azon, amit mondok, pedig amúgy ami a szivemen az a számon :D .
14/L
2011. jún. 18. 22:26
12/22 anonim válasza:
bökd meg Fészbuukon xD
Amugy meg keresd a társaságát(ha ezt már írták bocs..csak lusta vagyok elolvasnii)
Kérd el a telószámát,beszélgess vele :D
2011. jún. 19. 09:37
13/22 anonim válasza:
jahh most veszem észre mit kérdeztél...bocs :D
2011. jún. 19. 09:38
14/22 anonim válasza:
Én 12 leszek. Hát úgy, hogy ez (tudományos) Hogy ha körbe álltok, beszélgettek és ott van 4-5 fiú társad, te és Az a lány és ha lábfeje feléd mutat érdekled.
2011. jún. 19. 11:43
15/22 anonim válasza:
hát én úgymond véletlenül mindig a közelében vagyok, pl. menzán mindig mögötte vagy elötte vagyok, mellé ülök ha csak annál az asztalnál van hely. ha hozzám szól vigyorgok és elpirulok (erről nem tehetek. egyszer me is jegyezte hogy mit vigyorgok már megint...:S)
2011. jún. 19. 13:47
16/22 anonim válasza:
és előző vagyok, csavargatom a hajam, és órán szinte végig őt nézem(osztálytárs)
14/L de még csak egy hete
2011. jún. 19. 13:50
17/22 anonim válasza:
mosolygok rá,valahogy mindog ott vagyok,ahol ő,próbálok a szemébe nézni-de ez nem nagyonmegy,mert zavarban vagyok-mindeféle hülye kifogással ráírok facen.xd
2011. jún. 20. 00:01
18/22 anonim válasza:
Ha teszik nekem egy fiú akkor megpróbálok pl. szünetekben osztkiránduláson mellette előtte vagy mögötte sétálni. Mindig ott vagyok körülötte. Ha kérdez valamit vagy akár csak köszön nem tudok összefüggő választ adni elpirulok és semmiképp nem akarok a szemébe nézni mert akkor nagyon leégetném magam. Meg tesin ha csapatválasztás van és CSK. vok akkor nem választom őt mert akkor azt hinné mindenki h tetszik neki.Ha kér valamit akkor habozok de odaadom. Mondjuk ez én vagyok :)
2011. jún. 20. 12:41
19/22 anonim válasza:
Gondolom, úgy, ahogy előttem is írták. Tehát keresi a társaságod; mindig a közeledben van "véletlenül"; próbálja a lehető legnormálisabb énjét elővenni, ha veled van; képtelen értelmes, összefüggő mondatok alkotására ha veled beszél; esetleg elpirul, stb. De persze van a másik véglet (ez a ritkább), aki paraszt veled és kerül, pont azért, hogy nehogy feltűnjön bárkinek is, hogy bejösz neki.:D
13/L
2011. jún. 20. 13:02
20/22 anonim válasza:
Én nem feltétlenül annak keresem a társaságát akibe szerelmes vagyok, azzal is szívesen vagyok együtt aki nagyon vicces, de nem vagyok belé szerelmes. Én általában próbálok úgy csinálni, amikor beszélek vele, mintha nem szeretném, de állítások szerint nagyon meglátszik rajtam, ha színlelem hogy csak barátok vagyuk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!