Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a 13-14-15 éves...

Miért ilyen a 13-14-15 éves lányok 98%-a?

Figyelt kérdés
Lépten gyomon azt látni, az utcán, a neten, hogy szinte nyilvánosan árulják magukat a lányok. Olyan ruhákba és olyan kinézettel mennek utcára mint egy tapasztalt örömlány. A körösségi oldalakon melltartós vagy akár anélküli képeket raktak föl maguról és akkora beképzelt nagyképűek, hogy nemigaz. Jól, oké aláírom fiatal, ismerkedjen mert most kezdi az életet, de könyörgöm azért túlzás amit csinálnak. Lehet, hogy nekem nem normális a gondolkodásom 15 éves létemre de nem készülök apácának, én is 9-10re járok haza este és én akkor miért nem vagyok ilyen? Miért nem kefélt körbe fél Budapest? Még nem voltam még sohase részeg? Csak nekem furcsa ez? Vagy csak kevés olyan gyerek születik akinek nem csak akkora melle lesz mint egy ház, hanem némi agya is lesz?
2010. dec. 29. 23:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen okosan hosszá szólsz, kedves előttem lévő, akkor tedd már meg azt, hogy normálisan írsz.

A kérdező meg nagyon jól csinálja. 15 éves vagyok én is, nem voltam még részeg, nincs szétkefélve a ***** és milyen furcsa! Még is teljes életet élek, barátokkal, ökörködéssel, zenével. Volt már két barátom eddig, nem kéthetesek (9 hónap, fél év)- szóval még azt se mondhatjátok, hogy befarsultam.

Szánalmas, amit csinál a korosztályom, örömmel verném ki belőlük ezt a viselkedést.

Amúgy meg, kerüld ezeket a társaságokat, és akkor nem kell tapasztalnod folyton. :)

Ui.:

Hogy miért nem iszok, drogozok, szexelek? Miért nem buliztok minden hétvégén? Mert ha már ennyi idősen kiégek, akkor mi lesz huszonéves koromig? :)

2010. dec. 30. 10:26
 22/39 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A 9.52 -re értettem, hogy előző.

2010. dec. 30. 10:27
 23/39 anonim ***** válasza:

98% persze...maximum 30%de szerintem az is sok.00:27-tel egyetértek.Inkább ez mint 30 évesen magányosnak lenni.

A média tehet erről legfőképp.

2010. dec. 30. 10:30
 24/39 anonim ***** válasza:

Ennek a 14/F-nek üzenem, aki ezt írta, ni, hogy " Hogy ő már megtapasztalta azt, amit te ilyen besavanyodott társadalomszemlélettel sose fogsz?"

Mégis hol van itt besavanyodott társadalomszemlélet?

Ezek szerint az lenne a friss társadalomszemlélet, hogy még húsz éves kora előtt minél több fiút felpróbálni, minél többet inni-bulizni.

Hadd kérdezzem meg: ezek a lányok, akik mindezt megtapasztalták, sőt fiújuk is van: védekezni tudnak? Tudják, mi fán terem az óvszer, a fogamzásgátló? Tudják, mit jelent az, hogy szeretni? És végül: HOVA SIETNEK ennyi idősen? Mitől félnek? Nem inkább ők az önbizalomhiányosok? Hogy ilyen fiatalon már szanaszéjjel dugatják magukat, és isznak mint a ló? Mert annyira meg akarnak feleni a csordaszellemnek, és rettegnek tőle, hogy kilógnak a sorból.

2010. dec. 30. 11:42
 25/39 anonim ***** válasza:
54%

Úr is-ten

Most komolyan 30 éves szűzlányok osztják itt az észt?

Igen , abban én is egyetértek, hogy biztos nagyon felelőségteljes vagy és majd késöbb a hasznos is lehetsz mert minden társaságba kell valaki aki majd vezet :)

De az a szerencsétlen általatok lánynak titulált 14 éves fiú tök normális hangnemben elmondta a véleményét amiben igenis van igazság, mert mikor én voltam 14-15 már voltam részeg és a cigit is kipróbáltam. Barátom is volt már , de még szűz voltam.(De már nem sokáig :) ) És végig jó tanuló voltam egy erős iskolában.

Most pedig 24 éves vagyok és nem rég volt az esküvőm, van egy jó állásom és hamarosan szeretnénk egy kisbabát is , nemhinném, hogy a pokolra jutok majd :)

24/n

2010. dec. 30. 11:54
 26/39 anonim ***** válasza:
9%
lehet hogy az a 30 éves szűzlány egy apáca
2010. dec. 30. 11:55
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem vagyok apáca. Én is normális hangnemben mondtam el a véleményemet, legalább annyira normálisban, mint a tizennégy éves fiú. Mondjuk vele ellentétben nem aggattam jelzőt senkire.
2010. dec. 30. 12:27
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,erről szól az egész Magyarországi 'társadalom',hogy más életébe kötünk bele,úgí,hogy ír egy pár soros kis szöveget.

Könyörgöm,ezzel mindenki magát minősítő,nektek őszintén nem mindegy,hogy 30 évesen szűz-e valaki vagy sem,tény,hogy nem megszokott,nem sokat hallani,de pont ezért kéne megbecsülni azt az embert.

Aki meg 14 évesen fűvel-fával szexuális 'életet él' az meg is érdemli,elkap majd egy fertőzést és hátha rájön,hogy talán mégse ez a helyes.

Nekem unokatesóm 15 éves és neki 1 éve van egy barátja és bizony már nem egyszer lefeküdtek,de vigyáznak,ő ilyen,nem birta tovább vagy csupán kíváncsi volt már rá,nem lehet tudni,de ha valaki megismeri nem fogja leszűrni a szavaiból,hogy ő már nem szűz,de mihest valaki megtudja azonnal elítélik-nem nem kell ez miatt sajnálni,ő így érzi jól magát hát legyen.

De lassan el kéne fogadni,hogy mindenki más életet szán magának és inkább segíteni kéne a másiknak nem vissza húzni meg piszkálgatni miatta.

2010. dec. 30. 12:35
 29/39 bumbi02 ***** válasza:
100%
a kérdezőnek igaza van, bár szerencsére nem ekkora számba fordulnak elő az általa leirtak, inkább csak 60-70% környékén... akiknek abból áll a hetük hogy várják a péntek-szombatot hogy végre berughassanak, aztán ne emlékezzenek az egészre, és azt hiszik ök a világ közepe.. az meg hogy valaki szin ötös tanuló nem jelenti azt hogy értelmes vagy okos az illető. be lehet magolni mindent. 17 éves vagyok sose voltam részeg, sose nyultam cigihez, se fühöz, én is kitünö tanuló vagyok megye első gimijében, emellett okj tanfolyamon szakácsnak tanulok, mégis van életem, mégis ugy érzem hogy ki élem a kamasz koromat. nem kell ehhez se inni, se cigizni se semmi...
2010. dec. 30. 13:25
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem értek veletek mindenben egyet, főleg nem abban,hogy a gyerek/kamasz otthonról hozza magával a viselkedését.Az én apám iszik, cigizik,de nagyon erősen.Én a pia szagától rosszul vagyok, a cigifüst megöl.Tényleg nem vagyok valami példás tanuló.Járok szórakozó helyekre, igaz csak ritkán, mert oda is kell egy jó kedv.De én semmiért sem adnám azt, mikor egy jól összeszokott baráti körben elmegyünk egy pizzázóba, korizni vagy bárhova, hogy jól érezhessük magunkat.

16L.

2010. dec. 30. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!