Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogyan lehet titeket...

Kamaszok! Hogyan lehet titeket rávenni dolgokra, amit mi szülők tudunk, hogy később megértitek, és előnyötökre válik? De ti most nem foglalkoztok ilyesmivel.

Figyelt kérdés

Szóval hogyan mondjunk el, kérjünk valamit, amit tudjuk, hogy nem fogtok szívesen hallani, csinálni most, de később hasznotokra válik ?

Pl. tanulás, elfogadni, hogy féltésből nem engedünk túl sokáig éjjel bulizni, rendrakás. stb..

2010. dec. 29. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Már nem azért, de a szülőkkel is nagy baj van...pl. anyum mimdig ordíbá,l hogy mosogassunk el,porszívozzunk,tanuljunk stb. szépen beszélni még nm hallotam!Alig érünk haza a sulibol már kezdi a hisztit!"a szobatok nincs kitakarítva, a fürdő rothad le ,dög disznok vagytok, ezért nincs miért dolgozni!".Ezt hallom nap mint nap, és szerintem nem csk nálam van ez így...ha szépen megkérne szivesebben megcsinálnám, mert így hogy ordít egyfolytába én is kiakadok, s persze hogy visszafeleselek s megmondom a magamét...
2013. ápr. 6. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!