Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor tudtátok meg, hogy...

Mikor tudtátok meg, hogy nincs Jézuska meg Télapó, nem a gólya hozott meg nem a káposztába találtak stb?!

Figyelt kérdés

Vagy hisztek ezekben a dolgokban?

(jó itt nem arra gondolok,hogy a gólya hozott hanem mondjuk a mikulásban.)

És ti jötettek rá?Ha igen akkor hogyan?Vagy elmondták nektek?Ha igen hogyan.hogy fogadtad stb.

Írjátok le,kíváncsi vagyok,mert az enyém vicces volt..

2010. dec. 28. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én a káposztásat már hallottam a a tvben.
2010. dec. 28. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
mi??ezt nem értem. 16/f
2010. dec. 28. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem a szülőknek az igazságot kellene mondani a kezdetektől nem mindig csak kerülni a témát
2010. dec. 28. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
tv ben volt olyan mese ahol ezzel butították a gyereket hogy káposztából jött.
2010. dec. 28. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem etettek be a gólyás sztorival, megmondták, hogy császárral születtem és hogy az mit is jelent. Ami me a káposztásat illeti... Ilyet még a büdös életben nem hallottam.XD

A Mikulásban meg a Jézuskában meg kb. 5 éves koromig hittem, utána elkezdtek olyanokat mondani a nagyszüleim, hogy "veszünk ajándékot karácsonyra", meg ilyenek, úgyhogy ebből következtettem ki, hogy nem létezik egyik sem, de hamar túltettem magam rajta.:D

Viszont kíváncsi lennék a kérdező sztorijára is...:D

2010. dec. 28. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

nálunk több jézuska is volt: amit anyától és apától kaptam az anyáék jézuskája volt, amit a mamámtól azt a mama jézuskájától.

Most egy éves a lányom és neki is "beadjuk" ezt a jézuskás-mikulásos sztorit, aztán majd úgyis rájön hogy kamu az egész. Egy szép gyermekálom ez, nem átvágás.

2010. dec. 28. 20:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Azt soha nem mondták, hogy a gólya hozott, a káposztát meg most hallom először.

4-5 éves lehettem amikor úgy gondoltam meglesem a Télapót és észrevettem, hogy anyu meg apu csokit rak a csizmámba. Elkezdtem hisztizni és rájöttem, hogy akkor biztos Jézuska sincs.

2010. dec. 28. 23:31
 18/21 A kérdező kommentje:

A gólyásat én is az elejétől tudtam,mondjuk apukám mondott olyatis,hogy a szegedi állatkertben egy majom család szült csak megsajnáltak :D:D de csak viccből,tudom,hogy nem komolyan mondta.

A jézuskában meg a télapóban nagyon sokáig hittem és mikor 1.osztályos voltam akkor 'világosított' fel minket egy kisgyerek és én állitottam az igazamat,hazamentünk,durcisan bementem a szobába elővettem anyukám akna táskáját felvettem anyukám szövetkabátját meg egy fekete szemüveget és kimentem az ebédlőasztalhoz és 'lecsaptam' a táskát és mondtam,hogy magyarázzák már el,hogy van-e vagy nem emg,hogy Gyurit is világosítsák föl,mert hazudozik össze vissza,gondolhatjátok,hogy néztem ki 7 évesen így felöltöve meg okoskodva.

Aztán elmagyarázták,de akkor még óvatosan,hogy vitatják-e kérdést,hogy létezik-e meg ilyenek,de igazából Mamám is akkor hallt meg és akkor ültem ki az ablakba és mondtam,hogy tegyen már itt rendet :D

2010. dec. 28. 23:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hat éves lehettem, amikor rádöbbentem, hogy nincs Jézuska, se Fogtündér (nálunk Fogtündér Egerek voltak, egy régi mese után), Mikulás még úgy sem, és a többi... Mivel lassan, magamtól jöttem rá, nem okozott nagy lelki megrázkódtatást.

Azt mindig tudtam, hogyan lett a gyerek, főleg akkor, amikor Anya a húgomat várta (akkor 2-3 éves voltam).

2010. dec. 29. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Sose kerteltek a születésem illetően.

Mikulásra, Jézuskára magam jöttem rá.. egyszer csak tudtam hogy nem létezik.

2010. dec. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!