Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit költötök ruhákra, és...

Mennyit költötök ruhákra, és hol veszitek?

Figyelt kérdés
42.N :-)
2010. dec. 27. 22:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
48%
ja most végigolvastam a válaszod nem kell itt okoskodni senkit nem érdekelsz.most aztán nagyon okosat mondtál
2010. dec. 28. 12:40
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
-.-"
2010. dec. 28. 12:53
 23/33 anonim ***** válasza:

Hát...mindenféle ruhából van pár drágább darabom, de azért nem veszek meg mindent, ami tetszik, határok nélkül, sajnos azt nem tehetem :D

Én is kisvárosban lakom, itt márkás ruhákat csak turiban lehet venni, amúgy van pár butik, ott szoktam leginkább vásárolni, turiból vannak az "itthoni" cuccaim, kínaiból meg néhány felsőm, de semmi más, cipőt és nadrágot soha nem vennék ott, inkább áldozok rá többet, de akkor ne szakadjon el 2 hét után.

Ha megyünk valami nagyobb városba, ahol vannak "normális" ruhák, akkor Tally Weijl, Takko, H&M, C&A, Pimkie, Jeans Club, stb... Sportcipő/tornacipő az Nike, Adidas, Puma, Converse,stb... [azért nem veszek meg egy 35ezres Adidas vagy Nike cipőt], rendes cipőt meg a butikokban veszek itthon, vagy cipősüzletekben :D

13/L

2010. dec. 28. 13:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Newyorker, Retro , Converse, Quicksilver,Cottonfield ,Springfield. Nincs konkrét "átlaga" , hogy mennyit költök, nem is rendszeresen vásárlok. Ha úgy érzem kell egy pulóver, póló ,cipő , akkor kérek a szüleimtől aztán vagy kapok , vagy nem :D De amúgy az átlaghoz képest drágább ruhákat hordok. Szeretek igényesen öltözni,de nem olyan ember vagyok , aki kizárólag a külsőségekre ad.

15F

2010. dec. 28. 14:53
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Utálok ruhákat vásárolgatni :S Bemegyünk a boltba aztán meglátom az első nomális elfogadható pulóvert v nadrágot ami a legolcsóbb :D és húzok is minél hamarabb el. Utálom próbálgatni... Kínaiban szoktuk venni a ruhákat meg a Tescoban :D de csak akkor ha már rámrohadt és szólnak h vegyünk már másikat. Évente max párezret.

17_F

2010. dec. 28. 17:36
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
költenek a ruháimra. Ez lemaradt.
2010. dec. 28. 17:37
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem Budapesten lakunk, de két- háromhavonta ha felmegyünk, akkor a C und A, H and M, Newyorkerben szoktunk vásárolni, mindig az évszaknak megfelelően.

Különben itt, ebben a kisvárosban nincs túl nagy választék, de negyedévente, félévente egy-két pólót, nadrágot itt is szoktunk venni.

2010. dec. 28. 18:50
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
nadrágból csak márka:wrangler,Levis.cipőből Nike,néha garage ből vmi deszkás.szeretem a turit is de sajnos csak ingeket szoktam magamra találni.
2010. dec. 29. 00:45
 29/33 anonim ***** válasza:
Én általában a West End-ben veszem a cuccaimat(Pesten),minden hétvégén elmegyünk szétnézni a bnőimmel és ha tetszik valami,akkor anyukámmal visszamegyek és megveszi.Az összeget nem nagyon figyelem...
2010. dec. 29. 12:29
 30/33 anonim ***** válasza:
Abszolút turkálórajongó vagyok, szinte csak ott vásárolok. Másfél-két havonta megyek, akkor költök úgy 1000-1500 forintot, és legalább 4-5 új ruhadarabot szerzek^^ Mivel angol turi, így a legtöbb cucc márkás, de nem a gagyi, de drága, hanem a jó minőségű típusból:)
2010. dec. 29. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!