Mennyit költötök ruhákra, és hol veszitek?
Newyorker, C&A, H&M
Nekem ezek a kedvenceim. :) Próbálok mindig olyan cuccokat kifogni amik nem tömegek. Pl. nálunk szept. elején szinte a fél iskolának ugyan olyan baglyos pólója volt a newyorkerből. xD Az hogy mennyit költök mindig változó. Havi 5000ft zsebpénzt kapok, ebből kell ruhákat vennem magamnak. Minden hónapban egyszer megyek el egy nagy bevásárló körútra, valamikor az összeset elköltöm de olyan is van hogy semmit nem veszek. :)
14/L
Egyszer-kétszer voltam vásárolni.2x Volt amikor 2000 ft ért vettem gatyát(kínaiban). Egyszer meg amikor 2 db pólót vettem 1500-ért (1500ft volt a kettő együtt, mert a tesco- ban leárazás volt). Ja meg egyszer vettem magamnak téli kabátot 5000 ft- ért. Én nagyon megnézzem az árakat. Feleslegesnek tartom, hogy nagyon drága pólót vagy bármi mást vegyek, mert előbb utobb kinővőm.
13/L
Én Jeans Club,C&A meg ilyenek.
Meg Pesten a Józsefvárosira is fel szoktunk menni..
Meg a városi turkálóban/dúrkálóban.
Amúgy megtehetnénk,anyagi ügyieket nézve,hogy mitudoménhány tízezres cuccokat vegyünk,de sajnálom/sajnáljuk a pénzt a ruhára,mert az a tipikus vidéki leányzó vagyok aki egy pillanat alatt összekoszolja a cuccait,meg gyorsan kinövi és mikor egy 20ezres kabátot kiszakít a kutya vagy a tyúk etetés közben összekoszolom iszonyú bosszantó meg ilyenek..
amúgy így elég költségesen kijön :D:D
Én is anyummal szoktam menni Pestre.. Általában olyankor megyünk amikor nagy leértékelések vannak, mert olyankor mondjuk egy 7000 forintos farmert akár 2500ért is megvehetsz :)
Az változó hogy mennyit költünk... Télen többet, mivel akkor kell csizma, kabát, vastag pulcsi stb :) amik ugye drágábbak ...
13/L
Ja, előző vagyok.. lemaradt hogy hol vesszük :)
Bershka, tally weijl, h&m, pimpkie, retro, new yorker, meg néha kínaiban :)
Változó. Turkálóban szoktam... meg Garage Store, Criminal Skate. Havi 5000ft-t kapok, ha akarok vmit venni spórolok rá. Ha vmi ünnep van, akkor arra kérem. Pl évente veszek 2 cipőt. Most is kaptam egyet karácsonyra, talán nyáron veszek(saját pénzből) még egyet. ha valami nagyobb összegű ruha kell, anya vagy apa beszáll, és felezzük az árat.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!