Mennyit költötök ruhákra, és hol veszitek?
Leginkább Takko, mert ott egész jó áron vannak jó cuccok.De jeans club, C&A ilyenek...Meg a Tescon belüli rucikból! ;)
12/L
Előző vagyok, bocsi, árakat azt nem írtam :)
Nem havonta veszek ruhákat, hanem ha látok valami jót, akkor megveszem, de olyan nincs, hogy csak azért mennék valahova, hogy ruhákat vegyek xD
A Takkoba 1 póló kb1000ft-4500ft között van, kabátok 4500-8000ft
A tescóban 1000-2000ftért vannak cuccok(pólók) a toppok trikókstb.olcsóbbak, azt nem tudom, hogy mennyi :S
nemköltök feleslegesen ruhákra!
12/L
H&m,C&a,New Yorker,Jeans Club ezekről mindig meg néha nike,Converse szóval márkásabbak én nem szeretem az iylen kínai,tesco stb. cuccokat
14/f
Amikora kell ruha elmegyek (vagy elmegyünk anyuval) és szétnézek.
Itt ahol lakok kevés márkás bolt van (kenvelo, ede, reno, invázió, enjoi, triumph kb. ennyi).Más városba meg ritkán jutunk el.
Amilyen boltokat szeretek:invázió, reno, kenvelo, c&a, h&m, jeans club, new yorker, pimkie.
Mivel itt kevés márkás bolt van a ruháim 90%-a kínaiból van.Néha-néha benézek turiba is, de itt 1000-1500Ft egy póló turiba, annyiért használtat nem veszek, mert leárazásoknál kínaiba is veszek annyiért, sőt hozzácsapok még 500Ft-t és márká boltba is kapok pólót annyiért:D
Olyan nincs, hogy havonta mennyit költök ruhákra.
Amik szükségesek azokat anyumék megveszik nekem, ha csak úgy megtetszik pl. egy póló, de van egy csomó a szekrényemben, akkor nem kapom meg.Viszont, ha akarom megveszem magamnak a zsebpénzemből, ami havi 3000Ft:)
15/L
zara, h&m, pimkie stb. (márkás boltok) néha elmegyünk pestre , de általában a városban vesszük meg anyával vagy a barátnőmmel mert itt is ven pláza, de amúgy az osztályból egy két embert kivéve mindenki márkás ruhákat hord.
Az én személyes kedvencem a zara.
Az ár változó , van amikor semmi sem tetszik van mikor sok mindent veszünk.
14/l
Háát havonta 3000 ft-ot kapok..azokat gyűjtöm össze. Nadrágot csakis kíniba (Ázsia Center) mert ott olcsó.. (2500-5000ft) de felsőket, táskákat, cipőket márkás helyeken. C&A minőségileg a legjobb, Pimkie-be ha elkapom a leárazásokat, New Yorker, H&M, Deichmann...De ezeken a helyeken sem a legújabb kollekcióból válogatok(:
13L
Szia ! Turi, más üzletek (ilyenekben nem vásárolok, mint a NweYorker, Takko stb)
Próbálok minden olcsón, tehát nadrág max 5000, pló max 600 ft, pulcsi max 3000.
16l
nem is azokra írtam hogy márkásak hanem arra hogy converse,nike,adidas
tudom a new yorker,H&m ezek nem márkásak tudod ott volt a vessző
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!