Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért mondják azt, hogy gáz...

Miért mondják azt, hogy gáz meg menő? Meg, hogy ez a menő a mai fiataloknál?

Figyelt kérdés

Szóval,hogy írják,hogy menő ha valaki 15 évesen elveszíti a szüzességét meg ilyenek,hát nem tudom én 15 vagyok és nálunk ez egyáltalán nem menő,sőt.

És nem egy kis faluba lakok,szóval még azt se mondhatnánk,hogy kevesen laknak,mert elég nagy városba lakok.

Nekem teljesen az esik le,hogy manapság minden ember ha kamaszra gondol egyből a szex,drog,pia jut az eszébe az embernek,miközben szerintem ez nem igaz,vagyis persze egy bizonyos szinten igaz,de túlzásokba viszik.

A média is belerágja az ember fülébe,hogy manapság menő a drog,cigi meg ilyenek,és lassan énis kezdtem elhinni,pedig nem is iagz.

Jó például a cigi,szerintem rengetegen menőségből szívják.

De túl nagy az álltalánosítás,miközben Magyarországon néhány kamasz elkezdte csinálni ezeket,fellettek kapna és elterjedt ez az egész.

Szerintetek??

Vagy ahol ti laktok ezek,tényleg menők??:D

2010. dec. 27. 22:24
 1/9 anonim válasza:
Azta, te milyen jó helyen lakhatsz... sajnos én szinte már csak ilyen "embereket" látok mindenfelé és ezek már csak többen lesznek.. :/
2010. dec. 27. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom! És ha vki aztmondja, h ő nem csak cigi sex stb..akkor meg nem is hiszik el neki :@
2010. dec. 28. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem gáz ha valaki 15 évesen nem szüz. inkább befolyásolható kis ribinek mondanám.

mellékesen az europai országok közul magyarország a legcigiseb.......

2010. dec. 28. 11:08
 4/9 A kérdező kommentje:

utolsó:ezt honnan veszed??

Hány országba jártál már,hogy ezt megállapítottad??

Nem,azért,de én inkább azt mondanám,hogy máshol kicsit jobb a helyzet abban,hogy például étteremben nincs dohányzás,kocskákban csak kijelöt helyen meg ilyenek.

Mikor kint voltunk Párizsba ott is annyian cigiztek,meg a füves cigit is lehetett érezni,mikor olyan helyen voltunk.

Svájcban,ott mondjuk jó volt a helyzet

Hollandia,ott is kijelölt helyek voltak.

Na mindegy, nem sorolom végig,csak kiváncsi vagyok,hogy ezt honnan veszed,mert ilyenről nem halottam,amúgy bocsi,hogy belétkötöttem,csak tény kiváncsivagyok :D:D

2010. dec. 28. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
off: Európa legdohányzóbb országa Ukrajna :P
2010. dec. 28. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért mondják azt, hogy gáz meg menő? Meg, hogy ez a menő a mai fiataloknál?

Ez, kérem szépen, részben a média népbutító hatása miatt van. Egyszer már valaki mondott egy nagyon jó kifejezést erre az egészre, azt hiszem ez az "elamerikaiasodás". (Bocs, ha rosszul írtam.) Ugye mindenki tudja, hogy a nyugatiak állítólag "jobbak"? Na mi magyarok is megpróbálunk jobbak lenni, mégpedig azzal, hogy mi is átvesszük az idióta szokásaikat. Ezeket meg már mindenki tudja, hogy micsodák. És most jön a "bezzeg a mi időnkben!" Úgyvan! Bezzeg apáink idejében csak a nagyon felső tízezresek gyerekei voltak ilyenek és azoknak is kb. a fele. Ma már örülünk neki, hogy javult a nyugatiak hatására az életszínvonal, de sajna néha a jóban van valami rossz. És egy kérdésre válaszolva: Sajnos nálunk ez menő. (Bár én teszek az egész "menőség" fejére.)

2010. dec. 28. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez a helyzet, és én szintén városi vagyok :)

13/L

2010. dec. 28. 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen,mi is gondoltunk erre az 'elamerikásodásra" :D

Köszi a válaszokat..

2010. dec. 28. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, azért lesz menő valami, mert egy olyan csoport csinálja akikre felnéznek és utánozni kezdik, aztán lassan elterjed. Ha ők csinálják, akkor csináljuk mi is ettől hasonlítunk rájuk, evvel pedig feljebb jutunk. Itt jön az egyéni megítélés. Már az is menő lett hogy nem utánozunk másokat, de ha valaki azt mondja nem utánozunk másokat, ő különleges lesz, tehát rá is hasonlítani akarnak, ezért utánozzák abban, hogy nem utánozunk másokat. Konkrét példa a mi városunkra. Van egy szórakozóhely, ahova szinte csak drogosok járnak, a zene miatt. Aztán akik felnéznek rájuk, elkezdik ugyanazt a zenét hallgatni. Ugyanarra a helyre menni. Részegen??:O FAIL. Aztán bejött a mefedron. A részegeskedők is elkezdték, és most már ott tartunk, hogy nincs kati, ők meg ölni tudnának érte, mert a benzo drága és nem jutnak hozzá. :) remélem érthető :)

16/L

2010. dec. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!