Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális? (többi lent)

Ez normális? (többi lent)

Figyelt kérdés
14/f vok...173 cm 4 hónapja csak 168 cm voltam...Szerintetek átlagos közepes vagy magas vagyok??és kb milyen magas leszek?Köszi a válaszokat mindenkinek boldog karácsonyt!!!!
2010. dec. 24. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:

hirtelen megnyúltál.:)

szerintem még nőni fogsz,legalább 5-10 cm.

boldogabb karácsonyt.:)

2010. dec. 24. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

elöző vagyok:

Nagyon sok módszer forog közkézen a gyerek felnőttkori testmagasságának megbecsüléséhez, de szinte mind megkérdőjelezhető valamiért. A következő viszont nagyjából elfogadható:

az apa magassága cm-ben + az anya magassága cm-ben osztva 2-vel

fiúnál: + 9

lánynál: - 3

Egy példa: a 3 éves Katalin édesanyja 166 cm, édesapja 172 cm magas.

Katalin felnőttkori magassága valószínűleg [(166+172):2]-3 cm = 166 cm lesz, öccse, az 1 éves Gábor pedig várhatóan 178 cm magasra fog nőni.

2010. dec. 24. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

4 hónapja voltál 168?

Jó neked! Én tizenkettő sem vagyok, és már annyi vagyok (mármint 168-169 cm)

Nem szeretek ilyen magas lenni.

Amúgy én ráadásul lány is vagyok.

2010. dec. 24. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 12 éves korom óta 170 centi voltam, a legmagasabb lány az iskolában, csoportban. Utáltam! A srácok mindig a kis alacsony, aranyos lányokat keresték, nem a magas, náluk két fejjel nagyobb lányokra buktak, és ez akkor rossz volt! :) Mostanra 172 cm vagyok, magas és vékony... a fiúkkal pedig semmi problémám, sőt! :) Utolsó, ne legyél elkeseredve! A srácok kicsit később érő típusok 15-6 éves korukra nyúlnak meg hirtelen, és a legtöbb le fog hagyni! :)
2010. dec. 25. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!