Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miket csinálhatnánk Szilveszte...

Miket csinálhatnánk Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok, elvileg jön 2 osztálytársam, 3 12 éves és egy 13 éves, de eléggé hasonlítunk úgy mindenben. Szervezek egy házibuli-szerűséget, de nem igazán tudom, mit csinálhatnánk.Eddig gondoltam a karaokera, filmnézés, társasozás, mindenféle versenyek (pl. párba állunk, megcsináljuk egymás haját aztán szavazunk, körömfestés, stb.), játszótérre kimegyünk és "huligánkodunk" (:D), 5 hós húgommal játszunk... Valakinek van még tippje?
2010. dec. 20. 20:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. =9 Termsézetesen lesz felnőtt, azért vagyok én is itthon, mert anyukám, a férje, a féltesóm (5 hós) és egy házaspár itt lesz, övék az étkező meg a lenti fürdő, mienk meg a többi. x)
2010. dec. 23. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:

elég bonyolult vagy

félbe van osztva a ház?

2010. dec. 27. 11:06
 13/19 A kérdező kommentje:

Kösz... ._.

Nincs félbeosztva a házunk.

2010. dec. 27. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát én tudnák egy csomó ötletet, mert én vagyok az aki feldob minden bulit. De szerintem ha lány vagy és nem vagy elég extrém akkor nem fognak müködni az ötleteim. Ha mégis érdekelnek akkor szóljál.
2010. dec. 28. 16:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért csak írd le légyszí. =)
2010. dec. 28. 17:09
 16/19 anonim válasza:
Nekem van egy par otletem ami meg nem hangzott el :P Peldaul csinalhattok ugy, hogy olyan ejfel fele lekapcsoljatok a villanyt , hogy egeszen sotetseg legyen es meseltek egymasnak remtorteneteket, es meglassatok hogy ki fogja felkapcsolni elore a villanyt :P Vagy a klasszikus felelsz vagy mersz. En csinaltam egyszer az osztalytarsaimmal ugy , hogy csinaltunk cetliket, azokat ket kis sapkaba tettuk. Az egyik sapkaba a cetlikre a jatekosok nevet irtuk fel, a masikba pedig valamilyen cselekmenyt. Sorra minden jatekos huzott egy-egy cetlit mindket sapkabol . Amilyen nevet huztak ki , azzal kellett megcsinaljak a cselekmenyt. Erdekes jatek , csak ne olyan unalmas dolgokat tegyetek cselekmenynek mint pl. kezfogas , hanem valami erdekesebbet! Vagy peldaul lekapcsoljatok a villanyt, vagy bekotitek a szemeteket es kiprobaljatok sminkelni magatokat, aztan megprobaltok farkasszemet nezni egymassal xD ...nem fogjatok birni 5 masodpercnel tobbet xD xD xD En ugy is csinaltam a baratnoimmel egy szuletesnapon, hogy bekotottuk valakinek a szemet, es adtunk neki valamit enni ( de nem gusztustalan, megromlott dolgot vagy amit esetleg nem szeret ) , es ki kellett talalja hogy mi az amit adtunk neki. Ha kozeli baratok vagytok, amikor az egeszen eggyutt vagytok felirjatok mindannyian egy-egy lapra egyik titkotokat, felirtjatok a neveteket is ra, es aztan beleteszitek egy zacsiba vagy sapkaba. Jol osszekeveritek, es aztan mindneki kihuz egyet belole. Ha a sajatodot huzod vissza kell dobni es huzni masat (termeszetesen ) . Meg kell igerjetek egymasnak hogy senkinek nem mondjatok el ezeket a titkokat! Amielott azon gondolkodnatok hogy fekudjetek le, ujjetek le egy korbe es sorba olvassatok fel a titkotokat! Nagyon sokat fogtok kacagni :P <<< !!! de ezt a jatekot csak akkor csinaljatok ha tenyleg megbiztok egymasba . Kb ennyi otletem van :P Sok szorakozast es boldog ujevet :3 :* :*
2010. dec. 28. 21:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. =)
2010. dec. 28. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van egy pár. Tehát kiküldtök egy játékost és átrendeztek a szobában egy két dolgot,( pl. a széket,képet,bármit,) és ha ez kész behívjátok a játékost és ki kell találnia hogy mi került máshova.

A másik ami az Ezek megőrültekben is volt. A szobából akadálypályát csináltok, majd lekapcsoljátok a villanyt és bemegy egy emberke a sötétbe. A feladat pedig az hogy meg kell találni egy kiválasztott tárgyat.

2010. dec. 29. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Majd megírod hogy mi volt?
2010. dec. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!