Hogy tudnám képezni?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy jó hangom van,és szeretném ha még jobb lenne,de annyira azért sajnos nem jó,hogy az X-Faktorba,vagy a Megasztárba nevezzek.Én most a Csillag Születik-re gondoltam,de duettben jobb lenne.Elsősorban a hangom szeretném képezni,hogy csináljam? És a barátnőmet hogy vegyem rá hogy jöjjön velem? Mert neki is jó hangja van,csak félek hogy szégyenlős,vagy valami,de ez most jó lehetőség lenne.
15L
2010. dec. 20. 10:04
2/5 A kérdező kommentje:
De a szüleim nem fognak érte fizetni. :(
2010. dec. 20. 13:26
3/5 anonim válasza:
1.vagyok.Akkor képezd otthon egyedül..Könyvek segítségével:))
4/5 anonim válasza:
Valahonnan csak tudnál keríteni egy ének tanárt v aki ért komolyabban az ének és zenéhez nem?
5/5 anonim válasza:
Ja, énektanár lesz a dolog nyitja. A barátnődet meg ne rángasd el, ha nem szeretne menni, igazán tiszteletben tarthatnád a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!