Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám képezni a hangom...

Hogy tudnám képezni a hangom énektanár nélkül?

Figyelt kérdés

Előbbit sajnos nem tudom finanszírozni...

Vannak angol oldalak ahol állítólag egy csomó hangképzési technika van, viszont németes vagyok, így egy mukkot se értek angolul.

Magyar oldalt esetleg tudtok ajánlani? Vagy tanácsok tőletek? Előre is köszi szépen. :)

2010. aug. 23. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos magyar oldalt nem nagyon fogsz találni és, hogy nem tudsz angolul, az nagy hátrány. Brett Manning a leghíresebb (és legjobb) énektanár, az ő programját (Singing Success) meg tudnád találni, de angol tudás nélkül nem nagyon tanácsos. Egy könyvet ajánlok: Kerényi Miklós György - Éneklés művészete és pedagógiája (könyvtárból ki tudod venni. Ez sokat segít, de énektanár nélkül sajnos nem nagyon fog menni, még így sem, mert, ha elkezdesz gyakorolni és berögzül egy rossz dolog, technika, azt nagyon nehezen tudod majd kiküszöbölni. Ezért ajánlatos, bár azt is jól meg kell választani az előbbi miatt. Van olcsó is, pl. zenesulikban!

sok sikert :)

Kriszz

2010. aug. 23. 16:00
 2/4 anonim válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-23 16:00

betudnád nekem linkelni ezt a programot?

2010. nov. 10. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Innen meg tudod rendelni. Nem olcsó, de nagyon megéri. (Nekem is megvan) Illetve 6 hónapos pénzvisszafizetési garancia van. Használd a Hungaryvip kódot az ingyenes szállításhoz.

hajrá!

2010. nov. 13. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!