Nagy a korkülönbség. Baj?
Anya 33 éves apa 50. Nagyon szeretik egymást. Kevés a vita. Anya 5, apa 10 évet le is tagadhat magáról mégis az osztály társam azt mondja h xar h ilyen fiatal az anyám mert nem tud minket ( 2 hugom van)megnevelni. Pedig mi jók vagyunk =D... Apára meg azt mondják h túl vén... mit tegyek?
12/L
Én nagyon örülök h szeretnek a szüleim... =)
köszönöm :)
Figyi nekem anyum 31 apum meg 32 és mégis megy a vita éjjel-nappal meg most is ez a 3.nap,hogy nem láttuk őket,szóval..
szerintem szärd le a többieket,engem nagy ívben nem érdekelne,hogy hány évesek csak ne halljuk a vitájukat.
3-an vagyunk tesók és a hugom még csak 7 éves..a bátyám meg 15 én meg 13..
ha hazajönnek akkor is a hugomat viszik mamámékhoz,nhogy ne tanítsuk neki a fäszságainkat..jó nem??
Na mindegy.
Szerintem szärd le ,hogy mit mondanak..amúgy meg apud sem vén,miért is lenne az??:O :D
És ők az elbđszott emberek,nem te.
jólégy.. és kellemes ünnepeket,gondolom neked az lesz :)
Apu 47 éves, felesége 30 :) Félhúgom pedig most lesz 3...
Jól megvannak és ez a lényeg :)
Köszi =)
16:48- Köszönöm =) Kívánom h a szüleid ne vitázzanak ... És nagyon boldog karácsonyt :)
Szia!
Anyum 43 éves, apum 49...én meg 25:D:D:D Sosem zavart, hogy ilyen fiatalok, sőt, büszke voltam magamra:D Nagyon jól neveltek, remélem én is legalább olyan jó szülője leszek a gyermekemnek, aki júniusban születik!
Kitartás, senki véleménye nem fontos! Csak a Tied!
ma 16:30
Köszi, és sok sikert a picihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!