Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagy a korkülönbség. Baj?

Nagy a korkülönbség. Baj?

Figyelt kérdés

Anya 33 éves apa 50. Nagyon szeretik egymást. Kevés a vita. Anya 5, apa 10 évet le is tagadhat magáról mégis az osztály társam azt mondja h xar h ilyen fiatal az anyám mert nem tud minket ( 2 hugom van)megnevelni. Pedig mi jók vagyunk =D... Apára meg azt mondják h túl vén... mit tegyek?

12/L

2010. dec. 18. 16:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek őket ha emlegetik a témát ;) Sz*rd le őket.
2010. dec. 18. 16:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi =)
2010. dec. 18. 16:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem a korkülönbség számít, hanem hogy szeretik egymást! Tiszta szívből kívánom, hogy ez a boldogság örökké tartson a Szüleid között!!!
2010. dec. 18. 16:57
 4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm =)
2010. dec. 18. 16:59
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mit mondanak az osztálytársaid? Ha ezzel piszkálnak, mondd meg nekik, hogy nem az ő dolguk, és téma lezárva. :)
2010. dec. 18. 17:01
 6/20 Da puta madre válasza:
Szerinted ők megvannak nevelve, ha ilyeneket dumálnak? vannak a f@szt. Ne törődj velük. Az apád az apád, anyád meg az anyád. Akárhány évesek is.
2010. dec. 18. 17:03
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is sz.rd le őket. Egyébként is, az osztálytársaidnak mi köze van hozzá? 13,5 éves lány vagyok, apukám az 52-t töltötte novembernek, anyukám ebben a hónapban lesz 50, de az osztályban [19en vagyunk velem együtt] 2 gyereknek is idősebbek a szülei, és totál hidegen hagy, mit gondolnak a többiek róla. Különben is, mondták már, hogy irigylik, hogy ilyen jó a kapcsolatom apukámmal :)

Szerintem egyáltalán nem vén apukád, annak meg örülj, hogy anyukád fiatal :)

Nem egy olyan házaspárt ismerek, ahol a szülők között nagy a korkülönbség, de attól még nagyon jól kijönnek!

És az a lényeg, hogy ők szeretik egymást, és, hogy jó szülők =)

13,5/L

2010. dec. 18. 17:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2010. dec. 18. 17:18
 9/20 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretik egymást. Kevés a vita. "

Akkor hol a bibi?

Tudom, (emlékszem, bár mér rég volt :d) 12 évesen milyen fontos az osztálytársak/ kortársak véleménye).

De őszintén: 5, 10 év múlva a most nagyszájú, kialakulatlan értékrendű osztálytársaid közül ki lesz melletted, kire számíthatsz bármiben is? Mit tesznek ők érted (akár most, akár pár év múlva)? Gondolom, semmit...

Anya, apa 5, 10 év múlva is az lesz. És Te a lányuk.

És azt gondolom, gyereknevelésről ne nyilatkozzon egy 12 éves, ill. ha nyilatkozik, jól fontold meg, ér-e valamit amit mond.

Egyébként pedig sok esetben a közel azonos korúak kapcsolata nem/sem felhőtlen, veszekedések, válás, stb... bizonyos típusoknak kell, hogy "lenyugodjanak", hogy igazán megállapodjanak, lehet, a Te apukád ilyen.

És szerintem örülj, nagyon örülj, hogy szerető családod van! :)

Egy 40 éves anyuka

2010. dec. 18. 17:20
 10/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan osztálytársam akinek az anyukája 40 az apukája 72 éves volt. Őt is szekálták ezzel és sajnos emiatt rászokott a drogokra. :S Úgyhogy szerintem ne foglalkozz velük. Nem a kor számít. :)

16/L

2010. dec. 18. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!