Szerintetek is akar valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel jóban vagyok, a múltkor egy ismerőst..akit ő is utál én is megszívattam kicsit..és aztán amikor irtam neki MSN-en , írta : Jó vagy:D
Majd amikor mondtam,mennem kell : Szia (K)
Még valamit írtam és erre írta: Köszi(L)
Ezen kívül is nagyon kedves velem...Megtaláljuk mindig a közös hangot.. A barátnőim szerint tettszem neki...és azt mondták bíztos járni akar velem..
Szerintetek is akar valamit?
2010. dec. 12. 07:53
1/12 A kérdező kommentje:
-a : Szia(K)
Köszi(L)
Jó vagy:D
Ezeket írta ő...
2010. dec. 12. 07:54
2/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy többet érez irántad;-) Kérdezgesd tőle, hogy kik tetszenek, milyen csajok jönnek be neki stb..:-) Amúgy hány évesek vagytok? Sok sikert;-)
3/12 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek mondta az egyik haverja a fiúnak,hogy neki nem az olyan lányok tettszenek,mint xy...hanem mint pl.én...Nem tudom,hogy a fiú mondhatott-e valamit ..vagy honnan vett pl.-nak pont engem?
2010. dec. 12. 08:03
4/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, kifelejtettem: Mind ketten 14-et töltünk.
2010. dec. 12. 08:04
5/12 anonim válasza:
Hát ha téged vett példának, akkor elég jó csaj lehetsz;-) Amúgy nem tudom mért. Lehet tetszel neki vagy hirtelenjébe te jutottál eszébe. A lényeg az, hogy kérdezgesd tőle ki tetszik neki meg ilyenek:-)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
Megpróbálok még többet megtudni:D:D
2010. dec. 12. 08:20
7/12 anonim válasza:
Én már csak annyit tudok tenni, hogy szurkolok neked. És fogok is:D 14/F
8/12 A kérdező kommentje:
Köszii:) Rendes vagy:):P
2010. dec. 12. 08:26
9/12 anonim válasza:
Megírod privátba az MSN-edd?:P
Lécci:D
10/12 A kérdező kommentje:
persze:D
Küldööm:)
2010. dec. 12. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!