Normális, ha egy 12-13 éves fiú szinte csak lányokkal barátkozik?
Van egy fiú a suliban, aki szinte csak a nővérével és az ő barátnőivel lóg, vagy velem és az én barátnőimmel. Nagyon rendes, szőke kék szemű, igazi cukifiú:D A többi fiúval is jóban van, de mindig kiutálják, mert hogy "neki persze könnyű a csajozás, mert nővére van". De senkitől sem akar többet barátságnál. Szegényt mindig lebúzázzák, (de a csajozással persze csesztetik) pedig teljesen egészséges, vicces fiú, csak érzékeny szegény:(
13/L
14.46
mégis miért baj,ha egy csaj focizik?-.-
lánylétemre én is imádok focizni és meccset nézni.mégis hetero szexuális vagyok és ép lelkű ember.
a kérdésre válaszolva:
szerintem teljesen normális.
ha meg meg akarjátok védeni,akkor mondjátok,hogy ő legalább nem egy bunkó paraszt aki érzéketlen.
Szerintem ne akarjátok megvédni,mert azért is cikizhetik majd,hogy a lányok védik meg (:
Egyébként mond neki(a fiúnak),hogy a többi csak féltékeny rá,ami számomra kb 100% :)
Egyébként ha beszólnak neki csak menj mellé és szólj a 'nagyoknak',hogy:
"Na mivan,nemtán féltékenyek vagytok,hogy 1 lánnyal nem tudtok beszélni?' vagy valami hasonló.
Nem tudom mennyire jó a viszonyotok (ölelés,puszi meg ilyenek) de ettől ő sem sértődhet meg..
Amúgy biztos cuki lehet..
Normális, de kevésbé tanul férfias dolgokat, pl jó mocskosan visszaoltani :)
Nézzétek meg vele "Az új fiú" filmet! :D Tökjó, és talán rájön mit hogyan kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!