Mit tegyek agresszivitásom ellen?
Figyelt kérdés
egy 14 éves fiú vagyok.azelőtt is sportoltam (gördeszka, testépítés) de egyéb okok miatt most szünetelnek ezek. jegyeim jók voltak, tanultam rendszeresen. aztán most szeptemberben elkezdtem krav magázni. tetszik de azóta olyan agresszív meg ideges vagyok hogy sokszor szégyenkezem magam miatt, régen peidg nagyon nyugodt voltam. most mindenkiben ellenséget látok,elég durván beszélek szinte mindenkivel, azon gondolkozom hogy hol ütném meg őket elsőnek, meg hogyan törném el a karjukat.gyakran ölközöma falba. de a legaggasztóbb, hogy a jegyeim is romlanak, és ezáltal még mérgesebb leszek. már az osztálytársaim is észrevették rajtam ezt, sőt még az osztályfőnököm is. nem tudom mit csináljak, nem szeretném abbahagyni a krav magát, de ezt sem szeretném, azt meg pláne nem hogy még a jegyeim is leromoljanak. mit csináljak szerintetek?2010. dec. 8. 15:39
1/3 anonim válasza:
Hát hagyd abba Krav magát,mert elmarsz magadtól mindenkit,sőt még a jegyeid is rosszabbak lesznek.
Ha ezt akarod akkor folytasd,de szerintem nem akarod te ezt.
2/3 anonim válasza:
neked is a tesztoszteronszinteddel lesz bajod, mint előtted a csajnak, pszichológus, vagy keleti tanok, az is lehet, hogy csak túlpörögsz, kezdj el meditálni, sokat segíthet
3/3 anonim válasza:
énis olvastam a csaj kérdését,sztem túlpörögtök. vagy nem tudjátok hol levezetni a fölösleges energiátokat,és így adjátok ki,így jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!