Szerintetek milyen lett? Nem vers hanem egy történet
Egy kopár sík mezőn történt, ahova nagyon kevés ember merészkedett.
Egy kisfiú biztos volt benne, hogy Ő el tudna oda menni.
Soha nem értette hogy oda Ő miért nem mehet és miért TILTOTT zóna?
Mindig mikor megkérdezte:
-Édesapám miért nem mehetek arra a mezőre?
-Gyermekem nem kívánom hogy meg tudd
Unta már ezeket a válaszokat Ő igenis el akart menni,hajtotta a kiváncsiság..
-Akkor is el fogok menni, nem érdekel hogy édesapám tilt.
Egyszer neki látott útjának,senki és semmi nem állíthatta meg. De mikor oda ért szeme szája elált..
Mindenhol csontvázak/tetemek..
Nem tudta hogy mi folyt itt...
-------------------------------------------------------
Eddig még ennyi nem írtam tovább ha érdekel a folytatás le írom.. de csak ha érdekel
Huhh nagyon klassz vagy,de látszik,hogy a végére elfáratsz vagy nem tudom és hirtelen vége a történetnek mikor már tökjól belejövök az olvasásba :)
Ja és engem nem zavart a sok megszóllítás én egy összetett mondtatot nem tudnék leírni nem,hogy egy ilyen sztorit.
Hajrá,remélem megvehetem majd a könyvedet ha írsz egyet :D:D
Köszönöm :) Hát könyv írásnál nem tartok! Mert azért egyik sem hasonlít műalkotásokra. :)
De persze írok még.
Tegnap megint írtam kettőt..
Ha akarjátok leírom ide is. Csak a füzetből kell átírni :)
De azért nem akarom hogy szörny legyen az apa,mert az már mese szerű..
Beleírhattam volna azt is hogy "jött egy angyal aztán a 2 testvér elszállt" Tudod mennyi ilyet írnák??
3 oldalasakat írnák úgy dőlne belőlem a fantázia.. De annak nincs értelme szerintem
Nos, sokkal, de sokkal többet kellene olvasnod!!!
A szóhasználatod elég szegényes, a helyesírásod katasztrofális, az igeidők is keverednek, nincs összefüggés a "történetben". Ezeken csiszolni kéne erősen.
akkor majd írok egy mese szerűt is!! :)
'helyesírásod katasztrofális'
az azért van mert diszgráfiás vagyok :( Ez még nem biztos de a tanár adott egy papírt. És ha hívnak akkor kivizsgálnak. Valószinüleg. Olvasni rengeteget olvasok. Tanulás mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!