Szerintetek milyen lett? Nem vers hanem egy történet
Egy kopár sík mezőn történt, ahova nagyon kevés ember merészkedett.
Egy kisfiú biztos volt benne, hogy Ő el tudna oda menni.
Soha nem értette hogy oda Ő miért nem mehet és miért TILTOTT zóna?
Mindig mikor megkérdezte:
-Édesapám miért nem mehetek arra a mezőre?
-Gyermekem nem kívánom hogy meg tudd
Unta már ezeket a válaszokat Ő igenis el akart menni,hajtotta a kiváncsiság..
-Akkor is el fogok menni, nem érdekel hogy édesapám tilt.
Egyszer neki látott útjának,senki és semmi nem állíthatta meg. De mikor oda ért szeme szája elált..
Mindenhol csontvázak/tetemek..
Nem tudta hogy mi folyt itt...
-------------------------------------------------------
Eddig még ennyi nem írtam tovább ha érdekel a folytatás le írom.. de csak ha érdekel
utolsó:
Kösz a választ.. :) De ha úgy irod le hogy nem jó akkor jobban megértem mint hogy azt hogy f*szság..
De azért köszi a véleményed
Írj folyamatosan, és használd a Worldöt. Nem véletlenül húzza alá a szavakat.
És ez nem egy történet. Néhány mondat egymás mellé dobálva, aminek láttán nem egy nyelvtantanár sírva fakadna. És rövid.
Pontosan.
Egymás mellé dobált mondatok, ez nem egy összefüggő történet. Olvasása közben rengeteg kérdés merült fel bennem, amit neked a történet írásával meg kellett volna magyaráznod...
Szerintem hagyd a francba, keress más elfoglaltságot.
Jól indul, csak nagyon lerövidül. És a szóhasználat sem illik a történethez. Addig elviselhető hogy jöttek a fenevadak. Itt ezt a részt fejtsd ki mivel ez a tetőpont. Hogy kerül oda az apuka és a testvére? Hogyan szabadulnak ki? Egyáltalán milyen fenevadak ezek? És miért vannak ott?
Nem lett valami jó. De az első része tökéletes.
Egy kicsit értek hozzá ha gondold írj privit segíthetek =)
16/L
3 fejezet tényleg nagyon sz*r lett..
De egy lóvas oldalon írtam egy történetet majd bemásolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!