Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek milyen lett? Nem...

Szerintetek milyen lett? Nem vers hanem egy történet

Figyelt kérdés

Egy kopár sík mezőn történt, ahova nagyon kevés ember merészkedett.

Egy kisfiú biztos volt benne, hogy Ő el tudna oda menni.

Soha nem értette hogy oda Ő miért nem mehet és miért TILTOTT zóna?

Mindig mikor megkérdezte:

-Édesapám miért nem mehetek arra a mezőre?

-Gyermekem nem kívánom hogy meg tudd

Unta már ezeket a válaszokat Ő igenis el akart menni,hajtotta a kiváncsiság..

-Akkor is el fogok menni, nem érdekel hogy édesapám tilt.

Egyszer neki látott útjának,senki és semmi nem állíthatta meg. De mikor oda ért szeme szája elált..

Mindenhol csontvázak/tetemek..

Nem tudta hogy mi folyt itt...

-------------------------------------------------------

Eddig még ennyi nem írtam tovább ha érdekel a folytatás le írom.. de csak ha érdekel

2010. dec. 8. 11:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

AZ eleje jó volt ... de ...

mégis , most miért nem volt szabad oda menni ,hogy került oda az apja ... ?

2010. dec. 8. 18:47
 22/40 anonim ***** válasza:
nem tetszett mert valahogy teljesen összezavarodtam a végére,pedig nem volt hosszú de nem lehetett sokat érteni belőle :/
2010. dec. 8. 19:09
 23/40 anonim ***** válasza:
Jaja, az eleje nagyon jó volt, a végére meg olyan lett, mintha álmodtad volna az egészet. Az álmok tudnak ilyenek lenni.
2010. dec. 9. 10:07
 24/40 anonim ***** válasza:
Ja, meg én tuti nem neveztem volna nevén a testvért és kiderülhetne, mik azok a csontvázak/tetemek, mert erről egy szó sem esik. Vagyis semmi sem derül ki, azért is írtam, hogy olyan, mint egy álom. Kaotikus.:)
2010. dec. 9. 10:13
 25/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm legközelebbi jobb lesz. :) Nagyon szépen köszönöm hogy lertátok a hibáimat és így legközelebb ezeket ki tudom kerülni,vagy majd bele rakni amit kihagytam

a hibák a betegségem végett vannak :(

2010. dec. 9. 12:14
 26/40 anonim ***** válasza:

az eleje jobb volt...fogalmazd meg hosszabban, és jobban(min30oldal tom, h sok de ez van!)!! Meg lehetne, hogy mondjuk liza meg az apja vmi szörny ilyesmi..

és őt is átváltoztatják!KELL VMI CSATTANÓS!!!!!

12/L

2010. dec. 9. 13:25
 27/40 A kérdező kommentje:
Csináljak egy krimi félét??
2010. dec. 9. 13:37
 28/40 A kérdező kommentje:

Kristen és Edward

Edward és Kristen testvérek voltak.

Hideg decemberi estén kezdődött.

-Edward,Kristen irány fogatmosni és aludni

-rendben anyu

Megmosták a fogukat majd bementek a szobájukba. Akkor még nem volt külön szoba ezért egy szobájuk volt. Meg hát szerették egymást.

-Kristen ki kéne szökni annyira unalmas hogy még iskolába sem járhatunk. Meg elvagyuk zárva a külvilágtól

Egy elég eldugott tanyán lakott a Bonnie család

-Anyu ezt nem engedné,te is tudod hogy itt sok a farkas sőt vadlovakkal is találkozhatunk.

-Ez az hogy soha semmit nem próbálunk ki mert veszélyes.

-Na jó menjünk! Válaszolta nem túl meggyőző hangon Kristen

Kimászott a két testvér a hideg hóviharos északába.

Edward még a kezét is lenyúzta az ablakból kiálló rózsdás szögben.

-Áuu ez a hülye szög.

-csönd!! Anya észre vesz minket! Intette csendre kristen Edwardot.

Elindultak a szél néha vissza fújta őket,de ez nem tántorította el őket attól hogy tovább menjenek.

-Edward szerintem már vissza kellene menni mert nagyon sötét az erdő és ki tudja mi van itt.

-Dehogy,lehet hogy soha többet nem nyílik alkalmunk kijönni idáig. Mondta tiltakozó hangon edward.

Mentek tovább. Egyszer csak hallodtak egy kissé fél hangos morgást..

-Edward hallottad? Mondta Kristen már-már síró hangon.

-Hallottam.

És akkor megfogott egy kissé vastag fa ágat. Hideg és havas volt de ezzel Ő most nem foglalkozott..

-Fussunk.

Elkezdtek futni és akkor a fa mögül kiugrott egy vicsorgó morgó farkas, kettő másik fa mögül pedig még 2 hím..

-Edward meg fognak minket enni,nem szabadott volna kijönnünk.

-Nyugi semmi baj nem lesz.Fuss én lefoglalóm őket..

-Nem én itt nem hagylak. Mondta most már mérges hangon.

-kérlek,mondd meg anyunak hogy én voltam a hibás ne téged okoljon.

-Nem,nem hagylak itt akkor ketten halunk meg.

-De akkor fel tűnt a sötét északába egy ló és rajta egy lovas..

-Diabló és anya,akkor nem halunk meg. Mondta suttógó hangon kristen..

De a farkasok egyre közelebb jöttek,és már egyre hangosabban morogtak.

-mmrrrr,mrrr

Ekkor oda ért Diabló két lábra ált fel nyerített és mind a 3 farkas el futott.

30 percel később már otthon egy meleg forro csoki közben

-Gyerekek jól vagytok? Hányszor mondtam hogy ez veszélyes ide nem szabad kijönni főleg nem éjjel.

-Anyu sajnáljuk az én hibám volt. De annyira untuk hogy mi nem járhatunk sehova mint a többi gyerek.

-Hát ha csak ez a baj,akkor elviszlek titeket a városba. Ahol barátokra tehettek szert és beíratlak titeket egy iskolába.

-Rendben anyu,és legközelebb nem fogunk ilyet tenni,igérjük.. Mondta Kristen mosolyogva

ezzel szorosan át ölelték anyjukat.

The End

2010. dec. 9. 14:16
 29/40 anonim ***** válasza:

Birom az ilyen korai zsengéket. :) Abba ne hagyd az írást, van fantáziád hozzá.

Az első sztori piszkosul érdekelne, ha fektetnél bele egy kis időt és energiát, az jó lenne nagyon.

2010. dec. 9. 18:25
 30/40 anonim ***** válasza:

Túl sokszor használod a szereplők nevét. pl. : írhatnád ugy h: " Mostmár vissza kéne fordulnunk - mondta az idősebbik testvér. Meg nem kéne minden válaszban megszólitaniuk egymást: -édesapám miért nem mehetek arra a mezőre? ( itt még jó a megszólitás, érződik h tisztelet tanusit az apja felé.

-gyermekem nem kívánom hogy megtudd. Itt simán lehagyhatnád a "gyermekem szót". egyrészt, nyilvánvaló hogy kihez szól, másrészt felesleges szavak nem kellenek.

2010. dec. 9. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!