Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudom még így is szeretni?

Hogyan tudom még így is szeretni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, ha kettesben vagyunk vagy csak az ő legjobb barátja vagy az én legjobb barátnőm van ott akkor egy álom, milyen kedves. Aztán megérkezik a többi fiú és csak akkor szól hozzám (talán), ha kérdezem. Ha chatelünk akkor is nagyon kedves, klassz csajnak nevez, stb.. De ha mondjuk felvetem, hogy elmehetnénk moziba, de nem csak kettesben, hanem többen, ő is hozná pár haverját és én is barátnőimet, akiket ő is csíp, mindig mondja hogy áá, őt nem érdekli az a film, vagy inkább nézzünk MAJD egyszer DVDt valakinél... mert ha nincs ott az az idióta idősebb fiú, aki előtt teszi az agyát egyszerűen álomba való:)

13/L

2010. dec. 7. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá ehhez. Talán 5-7 év múlva megváltozik.
2010. dec. 7. 21:10
 2/9 A kérdező kommentje:
De nagyon-nagyon cuki és már nagyon unom. Beszéltem már vele, és azt mondta próbál változni, ezt én sajnos nem érzem. A fiú 14.
2010. dec. 7. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez van, tényleg szokj hozzá, ez 14 évesen semmit nem fog változni még pár évig.
2010. dec. 8. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen a többi fiú előtt nem fogja felvállalni az érzéseit. Ne erőltesd a tömeges randit. Csak kettesben menjetek moziba, csináljatok programot.
2010. dec. 8. 10:08
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem merem elhívni:S egy csomó nálam sokkal szebb lányt ismer, akik szívesen járnának vele
2010. dec. 8. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha veled foglalkozik, akkor valószínűleg nem a többi lány érdekli, hanem TE. Vagy hívd el kettesben akár sétálni vagy, nézzetek meg együtt egy DVD-t, máskülönben várhatsz, amíg kinövi ezt a korszakot.
2010. dec. 8. 17:08
 7/9 A kérdező kommentje:
De mindenki azt hajtogatja, hogy az egyik barátnőm jön be neki. Pedig azt a csajt ki nem állja. És tény, illik hozzá kinézetre. Viszont akik tényleg ismernek minket, azt mondják a személyiségünk teljesen egyforma:)
2010. dec. 8. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:

ha nem mered elhívni, mert hogy vannak nálad szebbek, akkor biony hoppon maradsz

ne foglalkozz azzal, hogy van konkurencia, az mindig lesz

ugyanakkor azt ne várd, hogy az elején ő majd felvállalja a kapcsolatotokat, mert ő meg attól fél, hogy a többiek cikizni kezdik, később persze, amikor már tényleg szeret, meg kicsit idősebb lesz, nem fogja érdekelni, hogy mások mit mondanak

szal döntsd el, hogy mit akarsz

fel mered vállalni hogy tetszik neked, vagy nem, de ha nem, akkor ugyanezt tőle se várd el

ergo el kell hívni, és nem csordában randizni, mert annak az lesz a következménye, amit már megtapasztaltál

2010. dec. 8. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
én vállalom, hogy tetszik, de nem volt semmiféle tömeges-randi, ez suli után történt mert volt egy óránk a buszig. Egyedül meg nagyon félek elhívni, mert minig akad más programja és idősebb is nálam egy évvel
2010. dec. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!