Hogyan tudom még így is szeretni?
Van egy fiú, akit nagyon szeretek, ha kettesben vagyunk vagy csak az ő legjobb barátja vagy az én legjobb barátnőm van ott akkor egy álom, milyen kedves. Aztán megérkezik a többi fiú és csak akkor szól hozzám (talán), ha kérdezem. Ha chatelünk akkor is nagyon kedves, klassz csajnak nevez, stb.. De ha mondjuk felvetem, hogy elmehetnénk moziba, de nem csak kettesben, hanem többen, ő is hozná pár haverját és én is barátnőimet, akiket ő is csíp, mindig mondja hogy áá, őt nem érdekli az a film, vagy inkább nézzünk MAJD egyszer DVDt valakinél... mert ha nincs ott az az idióta idősebb fiú, aki előtt teszi az agyát egyszerűen álomba való:)
13/L
ha nem mered elhívni, mert hogy vannak nálad szebbek, akkor biony hoppon maradsz
ne foglalkozz azzal, hogy van konkurencia, az mindig lesz
ugyanakkor azt ne várd, hogy az elején ő majd felvállalja a kapcsolatotokat, mert ő meg attól fél, hogy a többiek cikizni kezdik, később persze, amikor már tényleg szeret, meg kicsit idősebb lesz, nem fogja érdekelni, hogy mások mit mondanak
szal döntsd el, hogy mit akarsz
fel mered vállalni hogy tetszik neked, vagy nem, de ha nem, akkor ugyanezt tőle se várd el
ergo el kell hívni, és nem csordában randizni, mert annak az lesz a következménye, amit már megtapasztaltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!