Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek megengednék? Ti...

Szerintetek megengednék? Ti megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Láttam egy szilveszteres kérsdést és énis megkartam kérdezni.

Szilveszterre meghívott legjobb barátnőm hogy aludjunk ott nála (3-an vagyunk legjobb barátnők)

Anyukája nemlenne otthon mert elmenne bulizni és az öccse se lenne otthon mert ő meg az soztálytársánál aludna. Így az egész házban mi lennénk csak hárman.

Múltkor mikor ittaludtak nálunk és barátnőőm anyukája felhívta anyut hogy ők is itthon lesznek? mondta anya hogy persze hogy itthon lesznek mikor ittaludnak nálunk úgy megse engedné ha ők nemlennének itthon.

emiatt most hezitálok hogy megengedné-e. Nagyon szeretnék menni. Januárba leszek 14. Eddig mindig itthon töltöttem a szilvesztert szüleimmel és mindig unalmas volt. Szeretnék már érdekes szilvesztert is :DD

Szerintetek ha mégsem engedné meg hogy győzhetném meg?

A válaszolóknak előre köszönöm :))

2010. dec. 4. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már így csak az nem pizsiparty volt,hanem egy kisebb házibuli,de nem volt semmi,csak filmeket néztünk,meg üvegeztünk meg amiket ilyenkor szoktunk csinálni.A barátnőm szülei nem voltak otthon é ezért tudtam,hogy anyáék nem engednének el,ezért inkább nem szóltam nekik arról,hogy nem lesznek szülők meg hogy fiúk is lesznek.Másnap délután hazamentem és minden tök simán ment,még a mai napig se jött rá.Ne értsd félre,nem azt mondom,hogy hazudj a szüleidnek,hanem pl.beszélhetsz is velük,hogy már nem vagy olyan kicsi.
2010. dec. 5. 17:38
 12/15 A kérdező kommentje:
énis gondoltam rá hogy aztmondom hogy csak megyek és ottalszok nememlítem meg hogy nemlesz otthon barátnőm anyukája és akkor azt sem mondhatják hogy hazudok mert én egy szóval sem mondtam hogy otthon lesznek ;)
2010. dec. 6. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
és még én mondom, hogy a szüleim nem engednek meg semmit...:O 15vagyok és nyáron egy éjjszakai bulira elengedtek és pár helyről a rendőrök zavartak minket el majdnem meghaltunk (komolyan), egy rocker banda volt. és utcán voltunk végig
2010. dec. 6. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy jó az, amikor egyedül vagy otthon. Jó egy kicsit kikerülni a szülők hatásköre alól, önállónak lenni.

Nagy valószínűséggel nem is lesz semmi gond, de ha mégis, tekintve, hogy mind kiskorúak vagytok, a szüleiteket vonják felelősségre, kiskorú veszélyeztetése miatt.

Még a 14-et sem töltötted be, ergo, bármit cselekszel a szülőket veszik elő. Erre legyen akármilyen kicsi az esély megtörténhet.

Hidd el, annyi időd lesz még arra, hogy önálló légy, néha még hiányozni is fog, hogy vigyázzanak rád, de ne próbálj meg kerülőket tenni, ti fogjátok megbánni.

Az élet fair játék, ha hazudsz egyszer lebuksz.

Ne akard a gimis éveidet azzal elrontani, hogy most esetleg nem mondasz el mindent, ők rájönnek, és akkor oda a bizalom.

Megértem, hogy is ne érteném meg, hogy szeretnétek egyedül lenni, de először fel kéne nőni ahhoz, hogy egy egész éjszakára magatokra hagyjanak. Aki a szavaival akarja megkerülni az idősebbet még nem elég érett.

Legyetek most okosak, később sokkal könnyebben mennek bele.

22/N

2010. dec. 7. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább megkérném arra a szüleidet, hogy had szilveszterezzetek nálad, így biztos mind a 2 barátnődet elengedik, együtt lehettek 3-an, anyukáddal meg beszéld meg, h idén érdekes szilvesztert akarsz, és akkor biztos nem fog zavarni titeket! Sok sikert!
2010. dec. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!