Szerintetek megengednék? Ti megengednétek a lányotoknak?
Láttam egy szilveszteres kérsdést és énis megkartam kérdezni.
Szilveszterre meghívott legjobb barátnőm hogy aludjunk ott nála (3-an vagyunk legjobb barátnők)
Anyukája nemlenne otthon mert elmenne bulizni és az öccse se lenne otthon mert ő meg az soztálytársánál aludna. Így az egész házban mi lennénk csak hárman.
Múltkor mikor ittaludtak nálunk és barátnőőm anyukája felhívta anyut hogy ők is itthon lesznek? mondta anya hogy persze hogy itthon lesznek mikor ittaludnak nálunk úgy megse engedné ha ők nemlennének itthon.
emiatt most hezitálok hogy megengedné-e. Nagyon szeretnék menni. Januárba leszek 14. Eddig mindig itthon töltöttem a szilvesztert szüleimmel és mindig unalmas volt. Szeretnék már érdekes szilvesztert is :DD
Szerintetek ha mégsem engedné meg hogy győzhetném meg?
A válaszolóknak előre köszönöm :))
Szia!
Csakis kizárólag szülői felügyelettel. Nem vagyok egy bigott, konzervatív típus, de ha az én lányom tegyük fel nálunk akarna ilyen bulit, tutiszáéz hogy nem hagynám őket egyedül a barátnőivel, de 8kor diszkréten elköszönnék tőlük,és feléjük se néznék; hogy hadd "pletyózzanak". De azért tunám, hogy nagy bajuk nem lehet.De egy idegen házban , ráadásul semmilyen szülői felügyelettel nem engedném.
Én is osztom a véleményt: szülői felügyelet nélkül nem...:(
De egy tipp, ha az ő anyukája elmegy, akkor arra az időre meg lehetne beszélni, hogy vagy a te anyukád, vagy másik barátnőd anyukája menjen át, vagy egyszerűen tartsátok másikotoknál a pizsibulit.
Van egy egyszerű megoldás, hogy kiderítsd: KÉRDEZD MEG!
Nem tök mindegy mások mit mondanak, hogyan cselekednének? Úgy sem ők fogják eldönteni, hanem a szüleid. Ahelyett, hogy itt rágod magad, kérdezd meg...
Szia! Én elengednélek!Ha tudom semmi hűlyeséget nem csináltok,és minden órában telefonálsz. Lehet én is a barátnőmékkel szilveszterezek, igaz ő a szomszédban lakik!
Sok sikert:D Szorítok!!
13/L
köszönöm szépen :DDD
még túl korainak tartom megkérdezni :))
mondjuk ahogy másik barátnőm anyukáját ismerem őt sem fogják elengedni szülői felügyelet nélkül :) szóval nemlesz olyan kínos
hát, én megengedném:D
14 évesen én (meg sok osztálytársam) minden nap egyedül jártunk középiskolába, 1,5 órás volt az út (vidékről Bp-re)
azért 14 évesen már szerintem nem olyan kicsi az ember, meg ha nem csináltok semmi rosszat, akkor mi gond lehet?
baleset otthon is történhet akár kivel, vagy otthon se lehettél még soha egyedül?
ha alapvetően egyikőtök se az a meggondolatlan típus, akkor nem lehet gond.
mindenképp kérdezd meg anyukádat, mondd neki, hogy ha kell akkor sűrűn felhívod, hogy minden oké-e.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!