Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy a 11 éves...

Normális hogy a 11 éves lányom ilyne zenéket hallgat?

Figyelt kérdés
Újonnan feltűnt, hogy AC/DC-t, Rammsteint, Tankcsapdát és hasonló együtteseket hallgat. Én is szeretem az AC/DC-t, de egy 11 éves kislánynak talán még nem kéne. Most is ül a szobájában és olvas, háttérzeneként AC/DC megy. Normális hogy ilyen kemény zenéket hallgat a korához képest?
2010. dec. 2. 18:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Inkább,mint hogy Sp-t és Justin Biebert hallgasson:S

Én is rockot hallgatok,azoknak tényleg van legalább mondanivalója:)

15(lassan 16)éves lány

2010. dec. 6. 20:56
 32/33 anonim ***** válasza:

én kora tizenéves koromtól hallgattam black metalt (nem tudom attól pl miért kéne félteni), de sosem öltem kecskét, és papokat sem kergettem buzogánnyal.

szabad időmben még most, majd' 30 évesen is felrántom a bőrgatyát és a láncokat és elmegyek koncertre, hétköznap pedig anyukáknak és kisbabáiknak gügyögök, akik láthatóan kedvelnek. nyilván tudathasadásom lett a gonosz zenétől :)

2010. dec. 9. 19:14
 33/33 anonim ***** válasza:

Én Limp Bizkitet hallgattam : ) És nem nőttem ki :) A többit nagyjából igen. Bejött helyettük a GOA.

18L

2010. dec. 13. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!