Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy a 11 éves...

Normális hogy a 11 éves lányom ilyne zenéket hallgat?

Figyelt kérdés
Újonnan feltűnt, hogy AC/DC-t, Rammsteint, Tankcsapdát és hasonló együtteseket hallgat. Én is szeretem az AC/DC-t, de egy 11 éves kislánynak talán még nem kéne. Most is ül a szobájában és olvas, háttérzeneként AC/DC megy. Normális hogy ilyen kemény zenéket hallgat a korához képest?
2010. dec. 2. 18:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
2010. dec. 3. 02:15
 22/33 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. A Rammstein fantasztikusan jó, én is imádom. :)
2010. dec. 3. 06:02
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Én apuval szoktam AC/DCt hallgatni, a Rammsteint nem szeretem, az nekem már kicsit kemény. AC/DC, Muzsikás, Csík zenekar, Hungária, Green Day... Ezeket mind hallgatok, de néhány elektronikus dal is tetszik, és énekes vagyok egy punk-rock bandában. Tehát ne aggódj, én 4 évesen énekeltem Tankcsapdát, és most teljesen normális vagyok.

13/L

2010. dec. 3. 11:17
 24/33 anonim ***** válasza:

ezen nincs mit aggódni! inkább reméld, hogy nem növi ki...

26/l

2010. dec. 3. 13:44
 25/33 anonim ***** válasza:
én meg tokio hotelt halgatok +tankcsapda semmi baj a lányod zenei ízlésével
2010. dec. 3. 15:40
 26/33 anonim ***** válasza:
én meg Dimmu Borgirt hallgatok/játszok, ehhez képest az AC/DC lófütty.
2010. dec. 3. 20:07
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell aggódni.

Én amiótamegszerettem a zenét ( 12 évesen, tehát nem voltam sokkal idősebb a lányodnál), akkortól csak emtál és rock zene látezik számomra. Nem züllöttem el, normális ember vált belőlem. Esetleg annyi, hogy Britney Spears helyett Helloween-t énekeltem.

2010. dec. 3. 21:00
 28/33 anonim ***** válasza:

Kinőni? Ha valamit szeret az ember, azt, hogy lehet kinőni? Én tini koromban kaptam rá a rock zenére (13), azóta is hallgatom. Nem öltözök már úgy, de még mindig szeretem ezt a zene stílust.

21/L

2010. dec. 4. 13:04
 29/33 anonim ***** válasza:

Ilyen zenéken nőttem fel, és teljesen normális vagyok. Ellátom a családom, van munkám, járok szórakozni, vannak hobbijaim, és széles az érdeklődési köröm.

Ezeknek a zenéknek van szellemi tartalma, igazi mondanivalója.

2010. dec. 4. 22:47
 30/33 anonim válasza:
11 vagyok és lány én is halgatok ilyeneket ,de ez mért lenne baj?
2010. dec. 6. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!