Normális hogy a 11 éves lányom ilyne zenéket hallgat?
Linkek még egszer, mert egybeírta őket a gép:
Én apuval szoktam AC/DCt hallgatni, a Rammsteint nem szeretem, az nekem már kicsit kemény. AC/DC, Muzsikás, Csík zenekar, Hungária, Green Day... Ezeket mind hallgatok, de néhány elektronikus dal is tetszik, és énekes vagyok egy punk-rock bandában. Tehát ne aggódj, én 4 évesen énekeltem Tankcsapdát, és most teljesen normális vagyok.
13/L
ezen nincs mit aggódni! inkább reméld, hogy nem növi ki...
26/l
Nem kell aggódni.
Én amiótamegszerettem a zenét ( 12 évesen, tehát nem voltam sokkal idősebb a lányodnál), akkortól csak emtál és rock zene látezik számomra. Nem züllöttem el, normális ember vált belőlem. Esetleg annyi, hogy Britney Spears helyett Helloween-t énekeltem.
Kinőni? Ha valamit szeret az ember, azt, hogy lehet kinőni? Én tini koromban kaptam rá a rock zenére (13), azóta is hallgatom. Nem öltözök már úgy, de még mindig szeretem ezt a zene stílust.
21/L
Ilyen zenéken nőttem fel, és teljesen normális vagyok. Ellátom a családom, van munkám, járok szórakozni, vannak hobbijaim, és széles az érdeklődési köröm.
Ezeknek a zenéknek van szellemi tartalma, igazi mondanivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!