Normális hogy a 11 éves lányom ilyne zenéket hallgat?
Mindenkinek van egy ilyen rocker korszaka pár év múlva kinövi(én már kinőttem)de a rammstein az jó
14/f
Köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok. :)
Nem hinném, hogy ez csak egy korszak, mert azok - általában - rövidebb ideig tartanak, hamar megunják. A lányom viszont már vagy fél órája a Back in blacket hallgatja meglehetősen hangosan, bár ez nem zavar.
szia!
ez nálam is megy még én 14 éves vagyok.
Roxána
úgy hogy ne aggodj!!!
nem értem miért vigasztalják a szülőt azzal, hogy "majd kinövi". ez valami olyan rossz dolog amit ki kéne nőni?
11-12 évesen metallicát és megadeath-t hallgattam, semmi bajom nem lett tőle. felnőttem, anya lettem és bár 18 éves korom óta jazzrajongó vagyok, még ma is jól esik jó hangosan meghallgatni néhány rockszámot. apám világ életében rocker volt, ő még a hatvanhoz közel is szívesen hallgatja a black sabbathot. van aki kinövi, van aki nem. a rock zenét szeretni nem kóros dolog. a lányod épp a megfelelő korban van, egyáltalán nem túl fiatal ezekhez a zenékhez. csatlakozom az előttem szólókhoz: örülj a saját stílusának.
a lányom még nincs két éves, és nagyon fontosnak érzem, hogy változatos és tartalmas zene környezetet nyújtsak neki. hallgatunk népzenéket, gyerekdalokat, jazzt, és bizony rockot is. kedvence is van, egy francia rockbanda, a noir desir. képes tízszer meghallgattatni egymás után az egyik számukat, a refrénnál pedig együtt énekeljük hogy "un homme pressééééééé"!
ma az esti lefekvésnél zenét akart hallgatni. kérdeztem hogy mit szeretne? azt felelte hogy patricia barbert (egy jazzelőadó) és king crimsont (régi rockbanda). én roppant büszke vagyok rá :)
légy te is az a tiedre!
11 évesen LGT-t, Queen-t és hasonlókat hallgattam, mert csak bakelitlemezeink voltak. Net bekötése után ráhajtottam a metálra, a népzenére, a komolyzenére és az elektronikus cuccokra egyaránt. Az AC/Dc meg kifejezetten... hmm... szolíd, ha mai felhozatalt nézem. Konkrétan ismerek jópár 11-13 évest, aki pl ilyeneket hallgat: http://www.youtube.com/watch?v=D5Hv0tsvpyU¸vagy http://www.youtube.com/watch?v=tHhZ2LThpv4
Ás tudod mit? Teljesen normális gondolkodású viselkedésű tinik. Csak ők ezt szeretik. Más a rappet. Megint más a techno zenét. Aztán kis szerencsével felnőve belátják, hogy mindben van érték, csak hozzáállás kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!