Normális hogy a 11 éves lányom ilyne zenéket hallgat?
persze
majd kinövi ezt a korszakot
nekem is voltak ilyen korszalaim lásd:
ABBA, AC/DC, Arcad Fire, perpillanat Pet Shop Boys :DD
Köszönöm mindenkinek. Nem mostanában kezdte, nyáron mentünk rokonokhoz, akkor is CD-ről hallgattunk AC/DC-t és nagyon lelkesen énekelte a Highway to hellt. 9 éves kora óta the Grenmát (is) hallgat, arról csak azt tudom, hogy punk együttes és a dobos abban a városban lakik, amelyikben mi. 10 éves korában kezdte a Rammsteint és a Tankcsapdát, a Pokolgépet és az AC/DC-t pedig év elején kezdte el hallgatni.
Csak azért furcsállom, mert én ennyi idősen Halász Juditot hallgattam meg Abbát, persze nem gondolom úgy, hogy neki is azt kéne, ha egyszer nem szereti.
Az akkor volt.
Most ez teljesen normális. 15 éves korára sok lány már rég túl van a rocker korszakán, sőt lehet az emon is mondjuk, és vagy goa vagy alter, és 17-re azt mondja: egyéni stílusom van.Ma váltogatják, nem úgy van, hoyg rockernek születtél, az is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!