Hogy tudnám elmagyarázni, nekik, hogy nem vagyok emo és goth?
Az osztálytársaim azt hiszik, hogy most emo vagy goth vagyok, mert félre van fésülve a hajam és szeretem a feketét. Egész nap azért ordibálok velük, mert nem tudják megérteni, hogy nem vagyok se goth, se emo.
Egy 5.-es csaj.
Na jó, most a sok értetlent felvilágosítom: A kérdező azt írta, hogy azt GONDOLJÁK róla, hogy emo (innentől kezdve hülyeség az a kérdés, hogy miért szégyen, ha emo?), ő is gyereknek érzi magát (halleluja), egyáltalán NEM emo (legalábbis nem akar annak tűnni).
Kérdezőnek:
Előszöris nagyon szépen megkérlek, hogy tényleg írjál normálisan. x) Itt nem arról van szó, hogy stréberek vagyunk és mindig csak a helyesírás és a szorgalom, hanem hogy MAGYAROK vagyunk, ismerjük már a v betűt könyörgöm. Volt egy olyan osztálytársam, akinek a neve Levi és Lawynak írja. Szörnyű és egyszerűen GÁZ. Meg kérlek ne ess le azoknak a szintjére, akik folyton h-znak (s helyett sh, minden mgh-re végződő szó után írnak egy h-t, msn-en egy csomó ismerősöm hy-val írja a nevét, pl. Dorhy), i helyett y-t, eee-t használnak, stb.
Kérdésre: Volt egy olyan idő, amikor táncon (balett) elkezdik, hogy emoS vagyok, pedig (akkor még) az öltözködésem se volt olyan, hajam se, viselkedésem se, aztán mégis ezzel szórakoztak. Kb. 3 hétig tartott (kemény 6 órán keresztül), de amikor látták, hogy nem foglalkozom velük, abbahagyták és megint képesek voltak úgy hozzámszólni, hogy egyszer se ejtették ki a szájukon azt, hogy "emos", szóval neked is ezt javaslom.
11/L
Amúgy Eszti? x)
csak nekem tűnt fel hogy nem azért basssztatják mert úgy néz ki hanem mert reagál rá (gondolom visítva vörös fejjel üvölt). én is örömmel kergettem idegbajba az ilyen emberkéket annak idején :D most nagyon szemét leszek az osztálytársaiddal, de megmondom hogyan védjed ki: mikor mondják hogy emósgecci akkor rávágod ezeket ilyen sorban: "ja biztos" "ha így gondolod...(közben lesajnálva sóhajtozva)" "te tod(félvárllról)" és újra kezded amig meg nem unják.
vagy kiabálj velük tovább és panaszkodj a gyk-n :D:D
"Egész nap azért ordibálok velük, mert nem tudják megérteni, hogy nem vagyok se goth, se emo."
Ebből a mondatból nem így tűnt. :)
Egyébként azóta már "nagy hetedikes" lettél... Jelenleg milyen stílust képviselsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!