Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám elmagyarázni,...

Hogy tudnám elmagyarázni, nekik, hogy nem vagyok emo és goth?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim azt hiszik, hogy most emo vagy goth vagyok, mert félre van fésülve a hajam és szeretem a feketét. Egész nap azért ordibálok velük, mert nem tudják megérteni, hogy nem vagyok se goth, se emo.

Egy 5.-es csaj.

2010. nov. 30. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

Na jó, most a sok értetlent felvilágosítom: A kérdező azt írta, hogy azt GONDOLJÁK róla, hogy emo (innentől kezdve hülyeség az a kérdés, hogy miért szégyen, ha emo?), ő is gyereknek érzi magát (halleluja), egyáltalán NEM emo (legalábbis nem akar annak tűnni).

Kérdezőnek:

Előszöris nagyon szépen megkérlek, hogy tényleg írjál normálisan. x) Itt nem arról van szó, hogy stréberek vagyunk és mindig csak a helyesírás és a szorgalom, hanem hogy MAGYAROK vagyunk, ismerjük már a v betűt könyörgöm. Volt egy olyan osztálytársam, akinek a neve Levi és Lawynak írja. Szörnyű és egyszerűen GÁZ. Meg kérlek ne ess le azoknak a szintjére, akik folyton h-znak (s helyett sh, minden mgh-re végződő szó után írnak egy h-t, msn-en egy csomó ismerősöm hy-val írja a nevét, pl. Dorhy), i helyett y-t, eee-t használnak, stb.

Kérdésre: Volt egy olyan idő, amikor táncon (balett) elkezdik, hogy emoS vagyok, pedig (akkor még) az öltözködésem se volt olyan, hajam se, viselkedésem se, aztán mégis ezzel szórakoztak. Kb. 3 hétig tartott (kemény 6 órán keresztül), de amikor látták, hogy nem foglalkozom velük, abbahagyták és megint képesek voltak úgy hozzámszólni, hogy egyszer se ejtették ki a szájukon azt, hogy "emos", szóval neked is ezt javaslom.

11/L

Amúgy Eszti? x)

2010. dec. 6. 15:09
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
szerinem ilyen korba ha az is lennél is normális lenne, ilyenkor próbálgatod ki a különféle stíulokat és az osztálytársaidra meg ne halgass mert minél jobban mondod nekik hogy nem vagy az ők annál jobban mondják hogy az vagy. szal hagyd rájuk, engedd el a füled mellett. én 15 vagyok és én is próbáltam stílust keresni és igazából mindig feketébe öltözök de nem mondom magam se emonak se rockernek se gothnak. bár a barátaim mondják nekem is h úgy nézek ki, de hagy mondják lehet h télleg így van:D
2010. dec. 6. 20:07
 23/28 anonim válasza:
100%
Nyugi, engem azért néztek 7.-es koromban emonak, mert volt rajtam egy fekete pulcsi! És le sem tudtam magamról mosni, pedig nem volt oldalra fésülve a hajam sem, meg semmi... éretlenek... erre ennyit lehet csak mondani... (aztán nagy örömükre elhagytam a pulcsimat, pedig nagyon szerettem!)
2010. dec. 7. 14:18
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Emó vagy! Gót vagy!!!!!!!!!!!
2010. dec. 7. 20:47
 25/28 Kovboj ***** válasza:
100%

csak nekem tűnt fel hogy nem azért basssztatják mert úgy néz ki hanem mert reagál rá (gondolom visítva vörös fejjel üvölt). én is örömmel kergettem idegbajba az ilyen emberkéket annak idején :D most nagyon szemét leszek az osztálytársaiddal, de megmondom hogyan védjed ki: mikor mondják hogy emósgecci akkor rávágod ezeket ilyen sorban: "ja biztos" "ha így gondolod...(közben lesajnálva sóhajtozva)" "te tod(félvárllról)" és újra kezded amig meg nem unják.

vagy kiabálj velük tovább és panaszkodj a gyk-n :D:D

2010. dec. 7. 21:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Szard le őket nagy ívben. A legjobb módszer.
2010. dec. 7. 21:11
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy nem kiabálok velük, hanem szépen elmagyarázom nekik, hogy összetévesztik az emot a gotha és hogy nem vagyok az, de azt hiszem, hogy mostantól azt fogom mondani, hogy ja. xĐ Vagy: Ha nem tetszik, akkor nem kell rám nézni.
2010. dec. 7. 21:14
 28/28 anonim ***** válasza:

"Egész nap azért ordibálok velük, mert nem tudják megérteni, hogy nem vagyok se goth, se emo."

Ebből a mondatból nem így tűnt. :)

Egyébként azóta már "nagy hetedikes" lettél... Jelenleg milyen stílust képviselsz?

2012. aug. 28. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!