Hogyan tudnam elmagyarazni egy ismerosomnek hogy a gyogyszertari szesz nem alkalmas a fogzasi fajdalmak enyhitesere?
Tudom hogy nem alkalmas belso hasznalatra, milyen kovetkezmenyekkel jarna ha naponta tobbszor kenegetnem vele az inyet a babamnak. Az a bizonyos valaki azt mondja hogy hamarabb kibujik a fog, ha gyogyszertari alkohollal kenegetem neki, mert felragja az inyet.
Tudom hogy karos lenne, mert bejut a szervezetebe az az alkohol, de nem tudom hogy pontosan mik is vannak benne, azaz nem tudom eszervekkel alatamasztani hogy miert is karos.
Amugy Dentinox-al kenegetem az inyet naponta 3x.
Szia!
Gondolom valami bölcs öreg adta a tanácsot neked? :)
Mert régen a babák ínyét szesszel kenegették(borral,rövid itallal:pálinka és hasonlók):S
Azért használták amiért most a dentinox-ot te.Fájdalom csillapításra csak kevésbé káros a mai módszer a kicsikre.
De mond neki,hogy nincs már gyógyszertári tiszta alkohol és,hogy azt 1 felnőtt sem használja belsőleg,mert veszélyes és maradandó károkat okoz.(főleg 1 pici babánál!!!)
Ne hallgass senkire.
Fogzásra nappal használj Dologélt(tele van gyógynövényekkel és többször is alkalmazható 1 nap) és este pedig a Dentiox-ot és ha nagyon nyügi lenne akkor Vidrocol kúp-ot(homeoátiás szer).
Boldog babázást.
13 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!