Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Átlagban hány évesen kezdenek...

Átlagban hány évesen kezdenek el komolyodni a fiúk?

Figyelt kérdés

Mert már nagyon elegem van ezekből az éretlen kisfiúkból, akik azt hiszik magukról, hogy ők az Isten. Közbe meg nincs semmi a menőség mögött.

13/L

2010. nov. 30. 19:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

13 évesek között ne várj komoly fiúkat! Majd 24-30 év között valahol, egyéne válogatja, de ez alatt nem jellemző! Haveri társaságban a legtöbb pasi meghülyül, ritka a kivétel - sajnos - akkor is, ha amúgy rendesnek, jófejnek meg normálisnak tűnik

egy 22 éves lány

2010. nov. 30. 20:01
 2/13 kisnita ***** válasza:
80%
kb úgy 40 évesen. Az én párocskám most 29, de mentálisan egy 10 éves szintjén van. :S Mondjuk én sem lehetek egy nagyokos ha őt választottam a gyerekem apjának, de legalább jól néz ki... XD
2010. nov. 30. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én többnyire 13-14 éves fiúkkal lógok de kb egy 10 éves szintjén vannak. Pl.: Egyik fiúnak az anyukája elutazott egy hétvégére a barátnőivel. Otthon maradt a srác(14), a bátyja(18) és az apuka(42). Egyik nap becsöngettünk hozzájuk, csak kikiabált egy mély hang hogy jöjjünk csak be. A fehér velúrbőr nappalibútoron most ketchup és kólafolt, a szőnyegen is volt valamilyen azonosítatlan folt, és beljebb nem mertünk menni:P

Szóval: soha. Még apukámnál is néha érettebbnek érzem magam:D

13/L

2010. nov. 30. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
38%

ma 20:13

Már ne is haragudj de nagyon szeretheted a gyermeked apját ha csak azért vagy vele mert "Jól néz ki" Szerintem a szeretet a lényeg és nem az hogy helyes vagy csúnya.. Remélem nem fogalmaztam durván

2010. nov. 30. 20:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Ugyanis én 13 évesen sem tudnék csak azért járni egy fiúval, mert "hú de jól néz ki".
2010. nov. 30. 20:26
 6/13 bumbi02 ***** válasza:
100%

átlagban hány évesen ekzdenek el komolyodni a lányok?

teljesen értelmetlen a kérdés. vannak érett lányok vannak érett fiuk, de nem általánositható. a lányok se érnek előbb mint a fiuk. sírnak hogy ezek a fiúk de éretlenek még, stb. azt következő percbe ugyanolyan szinten viselkednek mint az "éretlen fiúk"... tudok mutatni példát, ellenpéldát. hallottam már olyan csajt aki ezzel indokolta hogy ő 14 évesen (!!!) csak 17 feletti pasival kezd , mert a többi az túl éretlen.. na ez a csaj volt túl éretlen. elegem van az ilyen éretlen kislányokból, akik azt hiszik ők az istenek, mert a neten olvasták h ők előbb érnek, aztán ezzel hadakoznak évekig, aztán évek távlatából rájönnek h de hülye voltam.. na ekkor érett valaki.

2010. nov. 30. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
15-16
2010. nov. 30. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
20:13 - as igenis szereti a párját! Hisz csak megprobált humorizálni, mert jó kedve van. :D A ti válaszotok meg ízetlen (bár hasznos), és mást le is hordtok a jó kedve miatt. :D (Y)
2010. nov. 30. 21:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A 2o:13 as egyértelműen viccelt:D Ti meg nem értettétek a poént:)))

A páromnak én is mindig azt mondom, hogy olyan mint egy 3 éves. Hát már el is hitte magáról:))

Amúgy 17 volt mikor megismertem, akkor már elég komoly volt, a hozza hasonló korúakhoz képest.

Igazából 2-3 éve látom benne az igazi komolyságot 2o éves kora óta, de néha még most is olyan mint egy kisgyerek...

2010. nov. 30. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:

A lányok ebben a korban ugyanúgy éretlenek mint a fiúk mert egyfolytában vihognak,röhögnek mindenen

na ez ugyanúgy éretlen

2010. dec. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!