Egy 13 éves lánynak átlagban mennyi ruhája van?
Vgy hogy milyen értékbe vesznek a szüleid ruhát?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki ir Í:)
ugye ez is te voltál? :)))
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Pont letelt az egy óra, h újabb kérdést írhass ki.
Igen én voltam, de nem számoltam hogy mennyi idő telt el
de tényleg 1 óra
azta
XD
komolyan nem néztem
am te ezeket holo néuzed meg hogy miket irtak ki mostanában
?
:)
:)) Mert válaszoltam rá, és gyanús volt :)
Én voltam az első válaszolód (ott is) :)))
Sanszos, hogy nincsen jobb dolga és a net előtt ül, észre vette.
Egyébként ez szülőtől függ, meg persze pénztárcától.
Nekem ennyi idős koromban is csak márkás cuccaim voltak, mert a szüleim számára azt jelentette a törődés, hogy mindenből a legdrágábbat hozzák, mindig olyat kaptam, amiből csak egyetlen egy van, az is az enyém, de az, hogy a szülinapomon esetleg leüljön együtt a család hatalmas luxus volt.
Lényeg a lényeg, nekem világ életemben felsőkategóriás cuccaim voltak, amiért nagyon hálás vagyok, azt hiszem jobb ember lettem tőlük.
Hát ilyen nagyobb bevásárlásokra pestre megyünk márciusban, júniusban és októberben.(aréna )
Van olyan is amikor csak 1-2 pólót vagy nadrágot veszünk itt a városban...
Meg van amikor meglátok vmit a kínaiban és az olcsó, ezért megveszem a saját pénzemből:)
szia!
13 évesnek nem tudom,de az enyém 8 és ömlik ki a ruha a szekrényből.13 évesen is gondolom ennyi lesz neki.veszünk folyamatosan,minden héten.
A szülőket is minősíti,hogy gyermeke miként van öltöztetve(itt gondolok arra,hogy mennyire kopott, koszos,régi, egyéb.
Én nagyobb gyerekem ugyan 11 éves, de ugyanaz,mit előző: alig fér a szekrénybe a ruhája.
3 éves kisfiamnak szintén.
Állítom egyenként nekik több ruhájuk van, mint nekem meg a férjemnek összesen:)
Ömlik a szekrényből. Márkás cuccokat nem kapok.De nem is kell. mi iskola kezdés előtt szoktunk vásárolni, majd amikor elszakad, vagy kikopik potoljuk. Na meg karácsonykor is ruhákat kapok mostmár:) Meg szulinapra ami penzt kapok ruhákra koltom:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!