Átlagban hány évesen kezdenek el komolyodni a fiúk?
Mert már nagyon elegem van ezekből az éretlen kisfiúkból, akik azt hiszik magukról, hogy ők az Isten. Közbe meg nincs semmi a menőség mögött.
13/L
Jaj most ezt tényleg ennyire komolyan vettét egyesek?? :O
Imádom a páromat úgy ahogy van és nem cserélném le senkire. Az tény, hogy néha olyan mintha két fiam lenne mert mind a ketten szoktak "rosszalkodni", például az ágyamban enni aztán éjjelente idegbajt kapok mert szúrja a se.gemet a morzsa:S XD Meg vannak még hasonlók amitől agybajt kapok, de ettől függetlenül a párom a párom és én ilyennek szerettem meg amilyen és így lassan 8 év után még mindig ilyennek szeretem. :)
Az, hogy ki mennyire komoly relatív és egyénenként eltérő. Nem lehet így általánosítani... Én is tudok nagyon komoly lenni ha a szituáció megköveteli és a koromhoz képest mindig érettebb is voltam, viszont mint láthatjátok/olvashatjátok nem vagyok vaskalapos és igenis tudok viccelni is. Az megint más tészta, hogy van aki nem érti a viccet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!