Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Átlagban hány évesen kezdenek...

Átlagban hány évesen kezdenek el komolyodni a fiúk?

Figyelt kérdés

Mert már nagyon elegem van ezekből az éretlen kisfiúkból, akik azt hiszik magukról, hogy ők az Isten. Közbe meg nincs semmi a menőség mögött.

13/L

2010. nov. 30. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20:29: Végre valaki, aki leírta az én véleményemet is a sok általános hülyeség között.
2010. dec. 1. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
pont hogy te nézel ki éretlen kislánynak,most mit izgat téged te f@sz???..... szánalmas mennyé' LEGO-zni -.-"
2010. dec. 1. 17:25
 13/13 kisnita ***** válasza:
100%

Jaj most ezt tényleg ennyire komolyan vettét egyesek?? :O

Imádom a páromat úgy ahogy van és nem cserélném le senkire. Az tény, hogy néha olyan mintha két fiam lenne mert mind a ketten szoktak "rosszalkodni", például az ágyamban enni aztán éjjelente idegbajt kapok mert szúrja a se.gemet a morzsa:S XD Meg vannak még hasonlók amitől agybajt kapok, de ettől függetlenül a párom a párom és én ilyennek szerettem meg amilyen és így lassan 8 év után még mindig ilyennek szeretem. :)

Az, hogy ki mennyire komoly relatív és egyénenként eltérő. Nem lehet így általánosítani... Én is tudok nagyon komoly lenni ha a szituáció megköveteli és a koromhoz képest mindig érettebb is voltam, viszont mint láthatjátok/olvashatjátok nem vagyok vaskalapos és igenis tudok viccelni is. Az megint más tészta, hogy van aki nem érti a viccet.

2010. dec. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!