Mikor és miert sirtatok utoljara?
kb. 2 órája.
Zongora koncertem volt, és elrontottam a darabot, amit itthon még simán tudtam. Az bántott h anyukám is ott volt (először jött el 8 év alatt), és úgyéreztem miattam "szégyenkezik" h milyen béna lánya van. De, ő azt mondta h ügyes voltam, bár én nem így érzem!
Beteg vagyok és nem mehetek el életem első randijára D':
13L
Mert ebben a b@szott világban 4 embert tudok szeretni, akik nem családtagok. A többi ismerős meg vagy nem áll elég közel hozzám, vagy már kimutatta a foga fehérjét. A régi osztályomra különösen haragszom, mert nem tudták, hogyan kell egy lánnyal beszélni, hogy mit illik kimondani, mit nem, mit szabad megtenni, és mit nem. Kiborítottak. Most azokra haragszom, akik a kinézetem miatt nem hagynak békén. Nem fogják fel, hogy nincs pénzem olyan cuccokra, mint nekik. Sírok én dalokon, filmeken, történeteken, valós eseményeken. Múltkor volt egy komolyabb sírógörcsöm(osztálytársaknak hála), akkor kórházba is kellett mennünk:(
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!