Mikor és miert sirtatok utoljara?
Figyelt kérdés
meseld el a te történetedet:)2010. nov. 30. 19:25
1/31 anonim válasza:
A válassztások idején,hogy a fidesz nyert és nem a jobbik.
2/31 anonim válasza:
Az előbb...mert egész nap éhes voltam a férjemnél volt az összes pénz és mondta hogy később jón haza.....én meg majd meghalok egy KFC-s menüért.......
3/31 anonim válasza:
Amikor reggeltől estig ordított a fiam mert jön a foga és én sehogy sem tudtam segíteni neki! Na akkor estére én is elbőgtem magam... taknyom-nyálam egybefolyt, de rossz nap volt az...
4/31 anonim válasza:
A fiúban, akibe szerelmes vagyok nagyot csalódtam:'( Ha ott vannak a barátai szörnyen undok tud lenni, de ha ő az egyetlen fiú, akkor imádnivaló:)
13/L
5/31 anonim válasza:
ma majdnem.. mert nagyon hiányzik egy fiu:/
12/L
7/31 anonim válasza:
Tegnap az El Clasicón.:D
amúgy nem tudom...talán amikor Spanyolország nyerte a vb-t:D
13/L
nem szokásom mindenen sírni...[:
8/31 anonim válasza:
ma, mert aggódtam a bnőmért, mert eltűnt. Szerencsére kiderült, hogy csak énekkaron van.
Azt hittem, h ellopták a cigányok és megbaszták :(
9/31 anonim válasza:
Tegnapelőtt, mert anyukám nagyon megbántott azzal, amit mondott :(
13,5/L
10/31 anonim válasza:
Én ma reggel.Mert az anyukám megbántott..nem tudja felfogni hogy megvan a menszeszem és nem akartam suliba menni,annyira ömlött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!